Campaigns

Nov 25, 2014

Family Day GPP #2

Assalamualaikum semua
Hari ini hari gaji bagi kakitangan awam kan
Ok anum nak sambung entry Sunway lagoon
Jom kita terjah
 Settle tukar baju masa untuk mandi manda

Tengok la nie my hubby bersama rayyan

Me & Rayyan ( bestnya layan budak2 main air) 
 Smile, Arissa takut skit dengan air tapi stay nak main air la
 Haha aksi Ida bersama anak2
  Comel kan anak2 Ida nie, anum n hubby memang suka budak2 so ini la peluang bermain bersama meraka, happy sangat sampai x ingat jam dah nie
Ok nanti anum sambung lagi ya, nak buat kerja sat

Share:

32 comments:

  1. bestnya... ksian sy tak msuk lagi hihihi

    ReplyDelete
  2. bestnyer.... Seronok tengok gambar Anum dan keluarga....

    ReplyDelete
  3. In sha Allah ... tak lama lg tu jalan bertiga dah .. :)

    ReplyDelete
  4. Asalam..Huuu!!! wow3X best sangat tengok ..dapat lah tengok panorama Phuket ni..Num

    ReplyDelete
  5. Asalam..Huuu!!! wow3X best sangat tengok ..dapat lah tengok panorama Phuket ni..Num

    ReplyDelete
  6. nak pergi situ tanpa anak2 baru dapat merasa main semua.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  7. wah.. dah pernah pegi tahun 2000 dulu. bestnya :D

    ReplyDelete
  8. serius teruja tgk.. Uwaaa nak pi jugak!!!!!!

    ReplyDelete
  9. nak gak berendam... kalo ramai2 mmg syok kan...mmg tak ingat jam la! janji hepi kan...release tension jap!

    ReplyDelete
  10. Mrs & Emma: tue la dia kalau ramai2 syok

    ReplyDelete
  11. ni macam hak yang besar lagi sonok
    dari hak yang kecik...hehe

    ReplyDelete
  12. bestnya p sunway lagoon, tapi tiketnya mahal la, akak 'berani' p sekali je, tu pun x mo kata dok shah alam tp x sampai lg???... issh, kalu anak2 akak sure x mo balik dah ni..

    ReplyDelete
  13. Aimaniman: ye la kan anum pun beli promosi

    ReplyDelete
  14. Moga dapat anak cepat Anum....insyaallah

    ReplyDelete
  15. Bila nak ada anak sendiri pula?
    Lagi syiok tau:)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum