Campaigns

Nov 24, 2014

Family Day GPP #1

Assalamualaikum semua
Sekejap je dah masuk hari Isnin kan
Ok hari ini nak cerita pasal last weekend..
Xtvt kami ke Sunway Lagoon, nak tau cerita lanjut jom baca lagi
 Family gath nie sebenarnya Anum dengan kawan2 office sahaja, sebab tue namanya family day GPP (bagi yang dah biasa ngan Anum akan tau maksud GPP tue..)
 Sebenarnya plan nie last minit je, satu hari tue bukak groupon tiba2 ada tiket promo ke sunway lagoon, so rojer kawan2 semua dah terus beli, tiket ini promo sampai akhir bulan nov 2014, set satu date dan kami pergi,hehe ye la kalau plan2 pun selalu x menjadi..Ni gambar sebelum bertolak dari rumah saje test tripod baru,haha
 Alhamdullilah kami sampai dekat sunway around 10.30 am , just nice, masa collect tiket pun x beratur panjang sebab kaunter khas utk groupon..
 Sampai2 kami snap pict lu macam biasa la kan, nie Anum bersama Ida (Mummy Rayyan)
 Anum, hubby and Ida family, sebenarnya ada satu family lagi tapi dia datang lambat so kami masuk dulu la.. Gambar guna tripod baru nie.. haha
 Selfie mesti ada kan, jom bergerak ke dalam lagi
 Hunny with Rayyan & Arissa, utk makluman hubby anum sememangnya suka budak2
 Lagi selfie dari kami,perjalanan nak ke toilet utk tukar baju mandi, oh ya untuk tiket groupon nie termasuk 4 park yang leh kami masuk, so kami buat keputusan main air dulu sebba nanti dah panas x larat nak berendam kan..
 Bergambar bersama big duck, comel sama je ngan my hubby
Anum pun nak gak, hehe ok nanti kita sambung entry xtvt kami ok, Byeeeeeeeeee
*sory sangat2 hari ini memang x sempat nk BW..
Thanks pada yang sudi singgah *

Share:

22 comments:

  1. alahaiii lama dah teringin nak pegi sini1

    ReplyDelete
  2. xcheck plk tiket nov ni ad promotion.. haishh bru nak g disember ni dgn mber.. mcm rugilh plk.. adehhh

    ReplyDelete
  3. tak penah gi sunway lgiiii msti best kan

    ReplyDelete
  4. dah lama la tak pegi..sampai anak dah besar pon..heheh...

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya anum!!! cepat2 sambung story na.. =D

    ReplyDelete
  6. Idzwa,Azrin,Redza,Kopi,Tihara & Diana: alhamdullilah we are happy

    ReplyDelete
  7. Sunway lagoon belum pernah smpi lagi....

    ReplyDelete
  8. kanak2 riang uols akak tgk ko anum.. ceria kan harimu selalu syg ku anum..heee~

    ReplyDelete
  9. dah lama tak ke sini
    ada dah belasan tahun kot
    first time pergi masa dia baru buka dulu-dulu
    pastu dah tak penah pegi dah =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels