Campaigns

Nov 17, 2014

# KSR TEAM

Bingit Bike Fest#2

Assalamualaikum semua
Salam Isnin
Hari ini nak sambung entry Bingit lagi
Jom layan gambar2 kami ya
 Yang nie idaman hubby nie.. semua harga puluh2 ribu nie
Berikutan kejayaan edisi sulung tahun lalu, maka Bingit Bike Festival Antarabangsa (Bingit Bike Fest) kembali tahun ini. 
Sama seperti tahun lalu, edisi 2014 dari Bike Fest berlangsung sekali lagi di Taman Tasik Titiwangsa Kuala Lumpur. 
 Antara kelab2 motor yang berdaftar
Kami pergi ni bukan berdua tetapi bersama dengan geng2 KSR yang lain.. nama pun dah event motor kan comfirm akan turun beramai..hehe

30 comments:

  1. Minat motor besar ni. Tapi rasa macam tak berani bawa.

    ReplyDelete
  2. best nyer... menarik hidup Anum... travel dengan bikers pun ada... hebat.... Enjoy your week!!!

    ReplyDelete
  3. Miera,Tihara & Nieyl: hehe sementara blum ada anak nie kan
    hehe

    ReplyDelete
  4. best nya...suka tgok org naik moto besar2 ni

    ReplyDelete
  5. saya pun suka juga tengok cuma tak penah naik
    seram rasanya nak naik

    ReplyDelete
  6. Motor yang gambar atas tu besar nya..memang tak beli la...ada duit baik buat dapur..ekekek

    ReplyDelete
  7. Diana: tue la dia kalau dah berlebih sgt ok la

    ReplyDelete
  8. Naza: hehe tengah simpan skit2 nie
    insyaallah

    ReplyDelete
  9. Salam kak anum!
    Lama sangat tak blogging. baru sempat pegi blog akak. And guess what. Baru realize yang akak change link blogspot. Tu yang tak nampak update kat bloglist tu. Now dah tukar :D

    Nice event here. Menarik.

    ReplyDelete
  10. baju sm kaler merah. mmg match. teringin nak duduk motor besar

    ReplyDelete
  11. untung hubby ada isteri yg menyokong minatnya...

    ReplyDelete
  12. best kan join event gini.
    ada xtvt bersama dihujung minggu.
    smga tercapai impian suami sis nk.moto tu.aamiin

    ReplyDelete
  13. pasangan manis beraktuviti, semua best2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/