Campaigns

Nov 14, 2014

# KSR TEAM

Bingit Bike Fest#1

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share mengenai event Bingit
Nak tau apa event nie, jom kita baca selanjutnya
Matlamat event ini adalah; 
·         Perhimpunan terbesar rakan bermotor dengan sasaran 
5,000 riders dari pelbagai kategori
·         Perjumpaan dan jaringan kelab permotoran 
dari seluruh negara dengan platform 1 jenama
·         Menjalinkan hubungan dan kerjasama dengan 
rakan-rakan strategik dari sektor permotoran
·         Membangunkan komuniti dan keusahawanan 
bagi membantu riders meningkatkan ekonomi
 Event berlansung last week @ Taman Tasik Titiwangsa
 Balik class terus ke sini 
 Tujuan kami nak melihat motor yang jarang ditemui. contoh seperti ini
 Happy with love
 Hubby memang suka event2 motor nie
 Macam2 jenis motor ada di sini, dari yang murah ke yang paling mahal
Ini antara idaman my hubby, insyaallah akan tercapai.. hehe
Ok nanti sambung lagi entry ya, Bos dah panggil tue.. Byeeeeeee

28 comments:

  1. wah... minat autoshow la ni... mesti binggit kan???

    ReplyDelete
  2. Vroooommm....best la tgk motor syiok kan anum

    ReplyDelete
  3. wah..kompem berdengung2 telinga dok kat situ dengar enjin motor..hhehe

    ReplyDelete
  4. wow besarnya tayar. mcm motor yg org selalu guna kat beach tu. mmg berbaloi gambar kat situ, kami pun 1st time jugak tengok motor besar tu

    ReplyDelete
  5. Wow bestnya, semua motor besar-besar.. :)

    ReplyDelete
  6. Tak pernah g pergi event macam nie. Tak ada orang ajak. Huhu.

    ReplyDelete
  7. Azhafizah,Siti,Yumida,Mrs,Azwar,Scha & Jazz: thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  8. eemm.. patutlah en. suami tanya ada event apa kat situ.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Bestnya kalau dapat seketul kan Num

    ReplyDelete
  10. banyaknya motor doubleIS dah terpegun dah ni

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/