Showing posts from November, 2014Show all
Family Day GPP #5
Pin it

Assalamualaikum semua Sekejap je dah masuk hari Jumaat kan Hari ini sambung lagi entry Sunway Lagoon ya Selesai di wildlife park kami ke scream park plak  Ok dekat scream park nie ada rumah hantu..  Jom kita bergambar sebelum masuk  GPP was here  Azian family  Ida family …

Read more
Family Day GPP #4
Pin it

Assalamualaikum semua Salam khamis, hari ini entry Anum dengan word ok Sebab nak kena habiskan entry Sunway Lagoon nie  Selesai tukar baju kami bergerak ke WildLife Park  Ini baru la lengkap geng kami, Azian yang bertudung pink bersama suami dan anak2nya  Nie la hasilnya guna tripo…

Read more
Family Day GPP #3
Pin it

Assalamualaikum semua Selalunya hari rabu entry tanpa bicara kan,  tapi Anum terpaksa habiskan entry sunway lagoon lagi. Jom tengok aksi kami plak, haha Ok selfie time.. hehe   Happy dapat main air ek, dah macam budak2 kami time nie  Selfie lagi, x mo muak ek tgk kami, haha …

Read more
Family Day GPP #2
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini hari gaji bagi kakitangan awam kan Ok anum nak sambung entry Sunway lagoon Jom kita terjah  Settle tukar baju masa untuk mandi manda Tengok la nie my hubby bersama rayyan Me & Rayyan ( bestnya layan budak2 main air)   Smile, Arissa takut s…

Read more
Family Day GPP #1
Pin it

Assalamualaikum semua Sekejap je dah masuk hari Isnin kan Ok hari ini nak cerita pasal last weekend.. Xtvt kami ke Sunway Lagoon, nak tau cerita lanjut jom baca lagi  Family gath nie sebenarnya Anum dengan kawan2 office sahaja, sebab tue namanya family day GPP (bagi yang dah biasa ngan A…

Read more
MyBday16.11.2014
Pin it

Assalamualaikum semua Sekejap je dah Jumaat kan Minggu terakhir cuti sekolah kan,  Hari ini, Anum n hubby family akan ke Kedah untuk majlis perkahwinan pakcik hubby Doakan keselamatan kami ya. Ok hari ini just nak share gambar2 sambutan my bday Yeay...hari ni hari Kelahiran saya yang…

Read more