Campaigns

Oct 1, 2014

Wordless Wednesday #126

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 x sabar tengok movie baru oct nie
 Comfirm kelakar dan ganas  (agak la kan)
  Anum suka dia sebab Anum memang peminat setia Wing's
Anum peminat setia Awie... Sory pada yang x minat ya.. Jangan marah

Share:

33 comments:

  1. Singgah pagi..
    nieyl minat gak lakonan komedi la.. yg serius x berapa sgt..hihi~

    ReplyDelete
  2. Tak sabar jugak nak tengok movie terbaru Awie..of course kelakar :)

    ReplyDelete
  3. Mesti lawak citer ni Anum..tak sabar gak nak tengok...:)

    ReplyDelete
  4. sama la minat ngan awie.. suka kelakar macho dia ..

    ReplyDelete
  5. sygnya yui tak berapa citer2 cmni..huhuh

    ReplyDelete
  6. Mcm dah kurus pula Awie dlm gambar ni kan :)

    ReplyDelete
  7. akak pun minat awie jugak..kelakar.. tapi kenapa awie nampak macam tua sgt ek dalam picture nie..

    ReplyDelete
  8. lagu2 dier yer , KA minta, tpi dier kureng sikit lah hehehe

    ReplyDelete
  9. Nampak macho.. ;)
    Bagilah watak apa pun kat dia menjadi aje.. ;)
    Cuma tak sangka dia boleh lakonkan watak komedi.. memang ohsem arr..

    ReplyDelete
  10. Ros tak minat sangat.. hhihi.. biasa-biasa jer :)

    ReplyDelete
  11. I liked him once upon a time.... waktu zaman sembilu..... hahahaha

    ReplyDelete
  12. I liked him once upon a time.... waktu zaman sembilu..... hahahaha

    ReplyDelete
  13. awie nak kat erra balik ke? hahha.. kot hanum tau.....

    ReplyDelete
  14. Awie nmpk je muka ganas.. tp sekali sekala dia ckp mmg lawak juga!! :D

    ReplyDelete
  15. Okje pun minat awie gak....nampak kurus dia ni

    ReplyDelete
  16. wah awie..post hebat artis Malaysia..
    bagus jg ..kan dah minat. Teka siapa saya minat retis malaysia..ada dalam blog etuza, artis wanita..sila cari..hahaha kalau dapat hummm! berani sini bagi hadiah..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum