Campaigns

Oct 16, 2014

Travel @ Melaka Part 9

Assalamualaikum semua
Sedar x sedar dah hari khamis
hari ini kakitangan kerajaan sudah bergaji
awalnya sebab deepavali so gaji pun masuk awal, sangat bahaya nie
Anum anggap je belum gaji kan, ok la nak sambung entry melaka lagi
 Cantik sangat deco pokok nie tue la snap gak nie
 we are here @ melaka town building yang sangat cantik dan penuh sejarah
 Anum memnag suka bergambar so selagi leh pos hahaha 
 Turn hubby plak ek, bagi Anum building nie sangat cantik
 Kecik jadinya hubby sebab nak snap full building kan
 Melaka dengan beca memang x leh di pisahkan la kan.
 Macam2 design beca ada kat sini pandai owner dia deco
 Sebelum bergerak balik ke hotel kami bergambar depan kapal besar nie.. 
(nmpk x kapal tue)
kebetulan geng2 biker baru sampai so kami join snap picture background motor2 besar la, hehehe
setelah penat pusing2 town kami balik ke hotel, esok dah nak balik kl, tp esok masih ada xtvt yang kami jalankan nak tau apa, nanti Anum sambung ya.. Byeeeeeeeeeeee

Share:

17 comments:

  1. Singgah pagi..
    selalu tgk je pun beca tuh...xpenah naik pun..

    ReplyDelete
  2. Nieyl: ye la sekarang harga beca dha mahal

    ReplyDelete
  3. Nasib baik dah pernah naik beca tu Anum..masa balik bulan 6 tu.. best lah jugak ronda2 naik beca.. hehe

    ReplyDelete
  4. Atiey & Nuyui: best kan naik beca keliling bandar

    ReplyDelete
  5. wah.. ada berapa part semuanya..

    ReplyDelete
  6. memang cantik pun...tempat ni kalau siang ramai orang.malam senang sikit nak tangkap gambar banyak-banyak

    ReplyDelete
  7. Kat sini cantik kalau buat photoshoot kan

    ReplyDelete
  8. Husband dah takut nak naik superbike dia lepas accident kat highway.

    ReplyDelete
  9. Azhafizah, Nur & Mrs: x la jalan2 je

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels