Campaigns

Oct 15, 2014

Travel @ Melaka Part 8

Assalamualaikum semua
Hari ni dah Rabu kan, selalunya hari rabu nie entry tanpa bicara tetapi disebabkan Anum nak habiskan entry melaka so anum up je la entry melaka, ok nak sambung cerita melaka, selepas kami semua dah kenyang makan di Umbai kita round2 town plak, nak tengok apa ada.. 
 Disebabkan Anum ikut hubby so naik kenderaan sendiri bg team dart office naik kenderaan office la
  Sebahagian team dart MATRADE (ada yang tak bergambar tido dalam van) kenyang lepas makan
 Pusing2 town stop here for photo, nak masuk Hard Rock x la kan sebab dah lewat semua penat
  Gambar sebagai kenangan
  Macam x percaya melaka ada Hard Rock Cafe, niat kat hati memang nak masuk tetapi jalan sesak yang amat sangat ye la malam minggu kan so batalkan hajat je la
 Bergambar lagi semua muka2 mengantuk but stay leh tersenyum depan camera, hehe
 Smile and life come happy (percaya tak dgn senyuman kita mampu mengubah mood kita)
Alhamdullilah selesai bergambar di sini, semua team dart bergerak pulang ke Alor Gajah, untuk makluman team dart stay dekat home stay, ye la mereka semua lelaki bujang n kebetulan one of them memang asal melaka dan ada home stay apa lagi... peluang la kan, Anum meneruskan perjalanan dengan hubby pusing2 bandar nak tgk apa yang menarik lagi kita sambung next entry k.. byeee


Share:

28 comments:

  1. wah..wah..puas la yea..pusing2...:)

    ReplyDelete
  2. I like Hard Rock Cafe Melaka... nice food!!!

    ReplyDelete
  3. kalo g berdua & ramai2 gini tanpa anak bleh lagi bergambar.. heheh jue dengan anak2 tak sempat dah.. sorang lari sana sorang lari sini..

    ReplyDelete
  4. Idzwa,Miera,NMO3,Juliza,Nuyui,Tihara & Donieda: best la short vacan

    ReplyDelete
  5. Seronok dapat pusing Bandar Melaka kan Anum..:)

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat jalan. Excited baca. Rasa macam nak jalan jugak.

    ReplyDelete
  7. Seronok dapat jalan2 tengok tempat orang.. ai punya entry tertunggak Melaka masih tersimpan dalam draft lagi.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. Jazz & Aizamia3: ye la kan jalan2 tempat orang best sgt2

    ReplyDelete
  9. belum berkesempatan singgah hard rock melaka lagi..

    ReplyDelete
  10. seronoknya tengok anum n hubby..so happily in love.

    by the way saya dah tukar alamat blog. ada problem sikit. nanti singgah ye

    iniblogsal.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Nur,Aisya,Sal & MIera: tq sudi singgah

    ReplyDelete
  12. Seronok jalan2 pusing melaka ni..tak puas berjalan rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaannn?
      Tapi asben saya x mo stop by sebab susah nak handle budak-budak tecik ni katenyee.

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels