Campaigns

Oct 14, 2014

Travel @ Melaka Part 7

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak kongsi xtvt @ Melaka
Selepas habis pusing cowboy town n kita jalan2 bandar plak ya
  Seharian duduk kat hotel kan so malam kita keluar jalan, sebab apa duduk seharian dekat hotel seperti entry yang lepas Anum ada mention hubby join pertandingan Dart.. 
 Kalau dah sampai ke melaka nie wajib la pekena ikan bakar kan, di mana tempatnya jom kita terjah
 Mana lagi kalau bukan Umbai Ikan Bakar kan, Menu pilihan malam nie sudah semestinya seafood  kan + Ikan Bakar
 Opppp Anum n hubby x datang bersendirian tapi join venture dengan group dart from my office
 Meraihkan selepas habis pertandingan kan.. semua datang single2 Anum je ikut my hubby, hehe
 Sementara menungu makanan sampai muka semua nampak penat ye la seharian main dart kan
 Gelak tawa rakan sepejabat macam2 cerita yang di kongsi
 Nie hubby punya keja la nie amik gambar curi2.. hahhaha asyik sangat update Fb la nie
 Boleh tahan lama menungu makanan sampai ada yang layu nak tido da.. hehe
 Selepas makan Anum & Hubby jalan2 sekitar jeti
 Snap sekeping 2 gambar buat kenangan 
  Di sini la turunnya ikan2 dan seafood yang segar sebab tue la makan dekat umbai nie memang fresh
Ada jugak perkhidmatan bot untuk memancing, sesuai sangat la untuk kaki mancing, selesai makan semua kami bergerak ke bandar melaka round2 tengok apa best.. nanti kita sambung entry ya.... sehingga jumpa lagi byeeeeeeeee

Share:

29 comments:

  1. singgah singgah tapi lapar Anum buat Miera dengan gambar2 ikan bakar Umbai pulak... haisshhh
    Have a good day!!!

    ReplyDelete
  2. meriahnye mkn mlm..tp umbai mmg terbaik la..fresh2..

    ReplyDelete
  3. bakul2 rotan tuh nieyl suka...

    ReplyDelete
  4. ehh best plak awat kami g melaka ritu tak pergi sini.. ishh kena g lagi ni.. hahahha

    ReplyDelete
  5. seronok nya anum.. makan ikan bakar tu sedap..:)

    ReplyDelete
  6. tak pernah lagi pegi umbai...huhuuu...

    ReplyDelete
  7. Dalila,NMO3,Nieyl,Jueliza,Atiey,Idzwa & Nuyui: syok makanan segar2

    ReplyDelete
  8. saya pernah sekali makan kat umbai

    ReplyDelete
  9. wahh.. seronoknya menikmati suasana macam tu.. =)

    ReplyDelete
  10. Rajinnya Anum follow.
    Kenapa lain x bawak wife?

    ReplyDelete
  11. Umbai ikan bakar ek.. kalau berkesempatan nanti boleh la singgah..

    ReplyDelete
  12. Nur & Mrs: sambil menyelam minum air

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels