Campaigns

Oct 13, 2014

Travel @ Melaka Part 6

Assalamualaikum semua
Selamat hari Isnin, comfirm semua mood tengah malas sebab monday kan.. sama la kita. Disebabkan malas so kita update laju2 entry kali nie. Anum nak sambung entry Cowboy Town hehe x habis2 lagi kan, ok nie last entry utk Cowboy Town jom tengok apa ada lagi kan
 Ok selepas animal musical sekarang show untuk negeri melaka plak
 Melaka apa lagi yang terkenal kalau bukan Beca kan. ini la pengacara sepanjang show berjalan
 ini plak penyanyi sepanjang show, suara dia memang best dan buat semua terhibur
 Tengok muka hubby nampak kan kami enjoy that show
 Kereta berhiasan plak macam2 jenis cantik sangat, nie kasi pelancong tau la apa yang best kat Malaysia nie
 hahaha keluar mula2 memang kelakar sebab yang bawak beca nie kononya africa gurl la..
( faham2 la kalau africa  gurl kan)
 Seronoknya kami rasa berbaloi sebab dapat tengok show malam tue
 Semua kenderaan di hias dengan lampu, lupa plak nak bg tau masa show nie memang semua lampu dalam hall ini akan ditutup baru la nampak cahaya2 kan
 Gambar akhir selepas semua show, enjoy sangat2 ending ada bunga api x sempat snap gambar sebab sibuk melayan kecantikan bunga api kan..
 Ok sebelum keluar Hubby bergambar dengan pengacara dan penyanyi yang sangat best
Ok last picture sebelum balik, my review mengenai Cowboy Town sangat puas hati, show yang x membosankan dan leh hilangkan stress, asyik gelak je naik sakit perut malam tue..Ok entry Cowboy dah habis nanti sambung plak entry xtvt @ melaka ok.. Byeeeeeeeeeeee

Share:

32 comments:

  1. Atiey,Idzwa,Nieyl & Azhafizah: best masa terisi

    ReplyDelete
  2. happening gitu, teringin nak p melaka :)

    ReplyDelete
  3. aku tggu n3 makan2




    cepat skit plissss

    ReplyDelete
  4. syoknya.. walau dah pernah ke Melaka, rasa nak pi lagi,. tak jemu :)

    ReplyDelete
  5. akak hanum.... pengacara tuh kawan suami kite...ya Allah, kecik je dunia ni kan... :D

    ReplyDelete
  6. bestnye..br pg td member tny psl cowboy town ni..

    ReplyDelete
  7. pehni laju2 update g Melaka pulak.. ;)

    ReplyDelete
  8. Seronoknya dapat pergi macam2 tempat :)

    ReplyDelete
  9. Fuyoooo... hantu bawa beca... scary nyer... hahahah

    ReplyDelete
  10. kat afamosa yeh... cowboy town tu

    ReplyDelete
  11. kat afamosa yeh... cowboy town tu

    ReplyDelete
  12. amboih.. dah macam honeymoon aje ni.. honeymoon lagi ekkk

    ReplyDelete
  13. suka tgk anum pakai baju sedondon dgn suami..sweetttttttttttttt

    ReplyDelete
  14. Gelap sangat tak?
    Rasanya budak2 takut x, anum?

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels