Campaigns

Oct 10, 2014

Travel @ Melaka Part 5

Assalamualaikum semua
Sedar x sedar dah masuk harii Jumaat kan, salam Jumaat untuk semua
kalau dha hari Jumaat semua suka kan mood happy sebab esok dha cuti..horeyyyyyyyyyy
Ok Anum nak sambung cerita di Melaka lagi ok, x mo bosan baca cerita anum ok. Lepas Red Indian Show now masa untuk Musical Animal Show
 Nama pun animal musical kan comfirm kena ada animal jom tengok apa animal ada malam nie
 Gajah nie memang besar sangat2 takut plak Anum, siap tanya Hubby kalau la tiba2 gajah nie mengamuk macam mana la kita kan..hehe
 Nie ada sebab Hubby lari ke atas, sebab Gajah nak buat show, siapa yang ada kat bawah memang kena la jawabnya, gajah nie sembur air kepada pengunjung lariiiiiiiiiii
 Ini pengacara malam tue sangat best asyik melawak je keja dia
 Kuda pun ada ye la kalau x , x kan nama Cowboy Town kan
 Biri2 pun ada.hehe Anum terfikir gak animal nie semua telah di latih kan tau je nak ke mana hala tujunya.. Mengikut arahan sungguh
 Badut2 animal pun banyak, macam2 ada 
 Kambing pun ada bukan sekadar biri2 je tau
 Lembu bersama gembalanya..
 My Name is Pepsi, cute kan kuda padi nie 
 Suasana malam dalam hall nie, sangat meriah dengan semua haiwan2 dan bunyi musical yang sangat best, kami sangat enjoy that show. Anum rekemen sangat kepada yang ada anak2 bleh la bawak mereka ke sini comfirm budak2 akan enjoy, ok lepas Animal Musical show nie ada plak show lain nak tau show apa, nanti Anum sambung entry lain ok.. sampai jumpa lagi Byeeeeeeeeeee

Share:

40 comments:

  1. comel je badut badut animal tu.

    ReplyDelete
  2. Seronok dapat tgk mcm2 haiwan kan Anum? :)

    ReplyDelete
  3. Exciting nye..... hehehe I rasa lain kali saya pun kena pergi A Famosa... huhuhu

    ReplyDelete
  4. Exciting nye..... hehehe I rasa lain kali saya pun kena pergi A Famosa... huhuhu

    ReplyDelete
  5. Mia,Atiey,Miera & NMO3: Thanks semua sudi singgah

    ReplyDelete
  6. macam macam haiwan ada buat persembahan ye..comel je.mesti seronok tengok

    ReplyDelete
  7. Kalau dak Nuha ada ni pasti menjerit teruja melihat haiwan2 yang ada tu..

    ReplyDelete
  8. memang best ni.. pernah sekali ke sana...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...

    happy selalu , happy family..

    mselim3

    pls: daripada blog kak mia...

    ReplyDelete
  10. Ramai tak orang pi masa Anum pi tu?
    Kalau betul best, Insyaallah nak pi jugak.
    Dah banyak kali plan nak pi tapi asik cancel je.

    ReplyDelete
  11. bleh tahan banyk binatang wat persembahan ek

    ReplyDelete
  12. sis ingat show ni di obersea..rupanya di melaka je..wahh..menarik nih

    ReplyDelete
  13. Dah 4 thn dok melaka... tak pernah lg smpi sini... hahahaha

    ReplyDelete
  14. Aizamia,Jazz,Mia,Mohd,Nur,Kopi,Jari,Miera,Nora & Tihara: bagi anum persembahan nie best buat kami terhibur masa anum pg x ramai sangat sebba bukan musim cuti sek kan

    ReplyDelete
  15. seronoknya tengok comboy town ni...boleh lah letak daam travel list... :D

    ReplyDelete
  16. nampak Anum ngan hubby enjoy betul....

    ReplyDelete
  17. besar la gajah tu anum. mc dia cam kelakar je. siap ada make up bagai. menarik

    ReplyDelete
  18. teman suka maskot ayam tu.. maskot lain pun teman suka.. kalau jumpa mesti nak bergambo dengan depa punya.. kikiki

    ReplyDelete
  19. binatang pon dah pandai buat pertunjukan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels