Campaigns

Oct 9, 2014

Travel @ Melaka Part 4

Assalamualaikum semua
Apa khabar hari nie? Dah sarapan?
Anum pagi ni sarapan Nasi lemak n teh o..
Ok nk sambung lagi entry melaka jom tengok apa yang best kat Cowboy Town nie
 Ok masa untuk show, jadual untuk show
 sebelum start show jom kita selfie
 Bagi pengunjung yang amik package kanak2 dari luar so mereka akan datang ke tempat show naik keretapi nie, cantik kan
Kami bergambar je la sebab blum ada anak nak naik keretapi nie, sebab package dia semua mainan anak kecil :)
 hahaha, macam2 la kami nie ek.. jangan marah k
 First show Red Indian show.. comfirm main ngan api kan
 Sebijik dah Red Indian nie, sangat best show dia buat
 Siap tarik pengunjung ajak join dance sangat sporting bestnya
Ok kami layan dulu ek show nie... nak tgk video x? ala Anum dah try masukkan tapi besar la plak so x dapat la nak upload, Bagi Anum show nie memnag best buat kami terhibur sangat2. Kami berpuas hati dengan bayaran dan show. Nanti Anum sambung lagi entry ni ek. Byeeeeeeeeeeee

Share:

28 comments:

  1. seronok nyer anum..haritu akak x sempat pegi yg mlm sb anak semua dah tido kepenatan main pool...huhuuu..

    ReplyDelete
  2. Syoknya tengok cowboy town...hehhehe

    ReplyDelete
  3. Azhafizah & Julia: best we enjoy that show

    ReplyDelete
  4. Salam Anum.. seronok tgk percutian Anum ni.. yg kmi ni tiap2 thn balik Melaka, tapi belum pernah singgah sini..huhu..

    ReplyDelete
  5. InsyaÁllah klu de rezeki nanti nak pegi jgk..

    ReplyDelete
  6. aku penah masuk tgk show ni. tapi aku menguap berkali2... hahahaha

    ReplyDelete
  7. oh ada pertunjukan ek. haritu ada pergi Melaka jugak.

    ReplyDelete
  8. bestnya siap ada pertunjukan macam tu..

    ReplyDelete
  9. Atiey,Niely,NMO3,Ros & Nur: best sangat2

    ReplyDelete
  10. memang best kan anum...dulu akak pi berdua jer ngn husband.. skrg dok plan nk bwk emir pulak..

    ReplyDelete
  11. best nya..haritu nida tido kat afamosa tu..tapi suami xmau pergi cowboy town tu..katanya dia baca review tak best..huhu

    ReplyDelete
  12. best kan..dulu2 masa sek men, kitorg ade wat family day kat a famosa..dorg wat pertunjukan kat tengah2 jalan dlm cowboy town tu je..skang diorg dah pagarkan mcmni pulak ye..

    ReplyDelete
  13. Nida & Sue: ahah banyak dah perubahan

    ReplyDelete
  14. mmg menarik kat sini, mcm2 aktiviti ade kan

    ReplyDelete
  15. Nice photos..... thanks for sharing... Miera suka dengan gambar2 Anum....

    ReplyDelete
  16. Baru-baru ni ada pi Melaka.
    Sempat snap gambar2 dari dalam kete je.
    Tak keluar pun..

    ReplyDelete
  17. kat melaka..kat area mana ni anum..air keroh? Jasin? bandar melaka?

    ReplyDelete
  18. Somi Anum ni nampak lembut jer muka dia

    ReplyDelete
  19. Hainom: ahah memang pun ramai dah cakap
    hehhe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels