Campaigns

Oct 8, 2014

Travel @ Melaka Part 3

Assalamualaikum semua
Ok jom kita sambung cerita di Melaka 
Walaupun percutian yang agak singkat tapi Anum habiskan dengan sangat mengembirakan.
 Pusing2 dalam Cowboy Town sementara nak tunggu show
 Kereta kuda pun ada
 Tau meter apa nie...??
 Nie la kegilaan My Hubby.. best tau
 Bowling pun ada dalam nie
 Happy sangat My Hubby, alhamdullilah
 Ok dah habis pusing kan now kami nak gerak ke tempat show
 Jom masuk...tengok apa ada kan
 Gelang tangan nie mereka akan scan untuk kita masuk ke tempat show
semua xtvt dalam Cowboy Town, sangat best.. ok nanti Anum sambung mengenai show plak ok. Kita terjah kat dalam apa ada... jumpa next entry Byeeeeeeeeeee

Share:

60 comments:

  1. pernah pegi skali je cmpany trip thn lepas... harga boleh tahan ye a famosa nie.. mineral water rm2.50 kalu tak silap huhu

    ReplyDelete
  2. wah bestnya anum, lama tak ke melaka

    ReplyDelete
  3. Idzwa & Nieyl: best gak lepak melaka nie

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum anum...wah seronoknya bercuti ke sini...hepi jer..:)

    ReplyDelete
  5. tempat tu tak jauh dari kg ai tapi tak pernah sekali pun singgah masuk dalam tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. pernah pergi..tapi tak sempat nak masuk dalam-dalam tu semua..rugi pula rasa,..

    ReplyDelete
  7. amboi boi..sonoknye pasangan yg sedang hangat berbulan madu, anum... cam taknak balik je, syok kan jenjalan kt Melaka....

    ReplyDelete
  8. Mas,Aizamia3,Nur & Emma: jalan2 sambil teman hubby

    ReplyDelete
  9. Best2... pernah pegi sekali... :)

    ReplyDelete
  10. wow.. menarik , kena terjah ni

    ReplyDelete
  11. wow..cam best je....kena masuk wishlist,...hihi

    ReplyDelete
  12. tak pernah lagi masuk kat sini.cambest je

    ReplyDelete
  13. teringin pulak nak pergi Malaka lagi... heheheh

    ReplyDelete
  14. boleh kata perghhhh je.. wlpn bercuti di melaka pun still menyeronokkan kan..

    ReplyDelete
  15. Nurul,Yan,Nini,Azhafizah,Miera & Hana: best gak melaka nie

    ReplyDelete
  16. lama dah x pergi afamosa..ingat bln 12 ni nak bawa anak2 stay kt banglo tu, tapi fully booked la pulak..huhu

    ReplyDelete
  17. Sue: tue la kalau nak stay banglo kena awal2 sue

    ReplyDelete
  18. antara tmpat menarik & best kat melaka ni lah

    ReplyDelete
  19. http://madey09.blogspot.com/2014/10/riadah-sosial-maya-blog.html

    Wow!! melaka betul2 memikat hati nak gtravel kat sana..tq komen blog Etuza ya

    ReplyDelete
  20. wat ayu semangat nk g sana la. muar melaka dekat je. tp time balik muar xmenyempat....

    ReplyDelete
  21. wat ayu semangat nk g sana la. muar melaka dekat je. tp time balik muar xmenyempat....

    ReplyDelete
  22. KA, Ezatul & Ayu: betul antara tempat menarik di melaka

    ReplyDelete
  23. Thanks Anum sebab share banyak gambar2 best.

    ReplyDelete
  24. nampaknya perlu caril ah cowboy town nih

    ReplyDelete
  25. Happy tengok anum happy... tempat ni cam x pergi lagi... huhuhu

    ReplyDelete
  26. ehhhh dah cantik pulak cowboy town sekarang.. dulu muram suram je ku tengok..

    ReplyDelete
  27. Mek Chu: ye la semakin banyak peningkatan

    ReplyDelete
  28. wahh lamenye xg melaka..last time pg tahun 2010 kot..hihi

    ReplyDelete
  29. banyak kali juga pergi sini..anak2 la paling happy especially time persembahan malam tu..
    tengok binatang2 lalu depan mata.

    ReplyDelete
  30. Suka :D Saya suka travel :D Tapi part Cowboy Town kat Melaka belum sampai. Baru pergi Zoo Melaka tapi boring.

    Next time nak terjah sini pulak lah :D

    ReplyDelete
  31. Best jalan-jalan ke Melaka ni. Banyak tempat yang boleh pergi. Makanan pun sedap2...hihi

    ReplyDelete
  32. bestnya tgk... xpernah smpai lagi..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum