Campaigns

Oct 7, 2014

Travel @ Melaka Part 2

Assalamualaikum semua
Amacam raya haji best tak, anum macam biasa la beraya di Temerloh
Ok hari ini Anum nak sambung cerita mengenai melaka
 Alhamdullilah sampai kat cowboy town jam 8pm, so ada masa lagi kita pusing2 sebelum show start
 Mula2 sampai kita ambil tiket , tukarkan tiket groupon ngan gelang tangan nie.. ok jom kita masuk
 Masuk je ada badut nie, sangat cute so kita snap lu
 Hubby bersama burung kakak tuanya..hehe
 Nampak kuda padi nie cute sangat tapi mula2 nak bergambar takut gak sebab dia berpaling ke arah Anum seram gak.. (tgk muka Anum tue, hehe)
 Hahaha bila kuda nie dah ok Hubby laju2 snap..
 Tengok Hubby relax je kan.. ala Kuda je pun...
 Pusing2 dalam cowboy town banyak gak tempat2 yang menarik, nie x silap anum rumah hantu
 Kami cuma bergambar dari luar je la sebab tiket yang kami beli x termasuk dengan entry ke rumah hantu ni 
Cantik kan view kat basikal nie, dah macam kat korea pun ada..hehe, oh ya Anum nak share kalau nak masuk cowboy town nie tiket yang mereka jual nie termasuk la Red Indian Show, Carnival Animal Musical Show &Firework Display. Yang lain2 kalau nak masuk kena bayar duit lain plak.
Kami memang datang nak tengok show je la sebab belum ada anak2 kan dalam Cowboy Town nie ada banyak permainan untuk anak2, nanti Anum up lagi ok.. Kita sambung next entry Byeeeeeeeeee

Share:

40 comments:

  1. sentiasa ada masa bersama..Ok lah tuh selalu travel..blh merapatkan lagi ikatan dan kasih syg suami isteri...:)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan.
    Seronok jalan2 bersama tersayang kan. Semoga bahagia selalu. Amin

    ReplyDelete
  3. Best bila selalu dpt jalan2 camni :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya tengok org jalan2.. Nak holiday juga tapi tak de cuti dah..

    ReplyDelete
  5. anummmm akak dah lama tak masuk sini sebab kat bloglist akak tek berupdate pun!! sori la dik.. akak letak baru ok!

    ReplyDelete
  6. macam2 ada dah sekarang yer...bagus :)

    ReplyDelete
  7. bestnyer ! ada lak mcm2 yer..kena pujuk encik suami bwak g sini..hehe

    ReplyDelete
  8. Nice photos... I like..... very much... nampak Anum dan hubby happy..... semoga sentiasa ceria begitu... hugs

    ReplyDelete
  9. Ayu lom sampao lg tempat ni. Pasni nk ajak encik somi la.eheheh

    ReplyDelete
  10. tak berani nak masuk rumah hantu tu..huhu..view kat basikal tu memang cantik..feeling drama korea jap :)

    ReplyDelete
  11. Azhafizah: cantik kan macam kat korea

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum anum...seronoknya dpt berjalan...cantik gambar yg last tu...:)

    ReplyDelete
  13. Bestnya Anum.
    Kami nak pi tapi ada hal je xdapat2 lagi nak pi.

    ReplyDelete
  14. akak beli tiket dengan groupon yer? mesti best pakej dia kasi kan? gruopon selalu jugak bagi offer travel best2... :D

    ReplyDelete
  15. anum..tiket msk cowboy town ni bape rm?

    ReplyDelete
  16. muka korang cm lebih kurang je..hehe

    ReplyDelete
  17. ooo beli guna groupon..saya try nk beli gina groupon tapi xlepas.. xtaw kena pa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels