Campaigns

Oct 17, 2014

Travel @ Melaka Part 10

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat yang penuh keberkatan
Hari ini Anum nak update lagi entry melaka
Bila nak habis ek? jangan jemu baca entry anum ya
Ok bangun pagi kami sarapan dahulu kat hotel, kemas2 semua dan chek out
Destinasi pertama kami pagi nie ke .......
 Antara orang yang sampai awal, kedai bukak jam 11 kami sampai 10.30 pagi tp apa yang bagusnya walaupun blum bukak diaorang dah amik order dan suruh duduk
 Dah siap order jom kita masuk ke dalam 
 Nampak x waktu urusan tue jam 11 ok, tp kedai nie memang terbaik la service dia
 Akhirnya cocunut shake terbaik sudah semestinya di klebang
 Alhamdullilah datang awal x perlu beratur,hehe jom nikmati cocunut shake
Lepas dah settle semua kami nak ke destinasi seterusnya, masa nak ke kereta terjumpa kawan hubby ride dari kl ke melaka semata-mata nak pekena cocunut shake nie, perghhhhhhhh tp x hairan la sebab motor besar cm nie kejap je sampainya.. ok let go next destinasi....
sambung entry lain ek...............

Share:

26 comments:

  1. wahh..mesti sedap kan ANum?.. tak sempat nak merasa coconut shake Klebang ni hari tu.. huhu

    ReplyDelete
  2. untungnya anum dapat minum tak payah beratur.saya pernah sekali datang tengok beratur sampai ke luar terpaksa lupakan je sebab nak kejar masa.

    by the way, saya tukar url blog, nanti singgah ye : blognisalpunya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. klu g melaka x pekenan cocunut shake tak sah laaa...hihihi~yumyum..

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi try coconut shake kat situ..sebab malas nak tunggu ramai sangat..heee

    ReplyDelete
  5. SalbiahM,Nuyui,Ija & Nieyl: Anum datang awal untung x pauah que panjang2

    ReplyDelete
  6. perghhh motor mcm tu ride sampai jb pun sanggup..hehehe..

    ReplyDelete
  7. that's just sooo awesome...have a good weekend...

    ReplyDelete
  8. wah seronok puas berjalan yer anum !

    ReplyDelete
  9. Sedapnya pekena coconut shake klebang

    ReplyDelete
  10. Anum, saya suka sangat milk shake ni tapi mane nak jumpa kat Seremban ni.

    ReplyDelete
  11. Tak pernah g merasa coconut shake. Nampak macam sedap.

    ReplyDelete
  12. Mmg nk try coconut shake nie nanti..tak.sabarnya nk pi bercuti nie..

    ReplyDelete
  13. tempat ni memang famous. Selalu ramai dan penuh

    ReplyDelete
  14. Singgah singgah blogwalking... good morning!!!!

    ReplyDelete
  15. Singgah singgah blogwalking... good morning!!!!

    ReplyDelete
  16. Azhafizah,Nur,Kopi,Jazz,Mrs,Dilaz & mIERA: TQ

    ReplyDelete
  17. dah lama teringin coconut shake ky cnie... xpa la smlam baru dpt coconut shake yg famous kt kedah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels