Campaigns

Oct 31, 2014

Reception Day K.Selangor # 8

Assalamualaikum semua
Salam jumaat. Hari ini Anum nak sambung entry
nie nak cerita sedikit apa lainnya majlis sebelah pihak lelaki
Jom kita tgk ya 
ini la yang Anum maksudkan
Pemberian gula-gula kepada kanak2
Gembiranya masa nie sebab first time ada acara mcm nie
untuk makluman kalau di sebalah lelaki acara ini memang wajib jika ada majlis perkahwinan
Kasi kanak2 happy la kan..
Kami pun turut gembira meraikan kanak2 yang datang
Selesai pemberian gula-gula acara seterusnya penyampaian hadiah kepada geng2 rewang
Tau kan maksud rewang nie, kalau ada yang x tahu nanti Anum cerita k
Pemberian hadiah nie sebenarnya sebagai tanda penghargaan atas kepenatan mereka untuk menjayakan majlis kami, tapi x semua la yang dapat nama pun cabutan bertuah kan
Muka pun happy la bila kita bekerja ikhlas tapi tetap dihargai kan
Macam2 jenis hadiah yang ada, Anum pun masa tue baru tau ada acara nie.. MIL yang sediakan semua hadiah ini, kami just sampaikan je
Last hadiah amik ko pokok nenas nie...
Selesai majlis penyampaian hadiah, giliran pengantin menyanyi la plak
Happy tengok hubby nyanyi, al maklum dalam penat ada gembiranya kan, ok selesai semua acara kami bersiap utk shoot outdoor plak, kemana outdoor kami nantikan next entry k
Byeeeeeeeeeeeeeeeee

Share:

28 comments:

  1. sweet juga ada acara bagi sweets tu kan:)

    ReplyDelete
  2. anum tak nyanyi sekali ke?
    ada rewang,ni mesti masak sendiri kan..saya suka wedding meriah macam ni

    ReplyDelete
  3. Lovely photos... meriah nya wedding Anum....

    ReplyDelete
  4. part balik gegula tu, saya pun buat juga
    seronokkan dok tabur gegula camtu =)

    ReplyDelete
  5. belah-belah kuala selangor memang biasa buat tabur gula-gula macam tu..seronok...waktu kahwin hari tu, husband saya pelik tengok..hehe

    ReplyDelete
  6. part bagi hadiah tu paling ditunggu.. ;)

    ReplyDelete
  7. Aizamia3: seronok kan ada xtvt cm nie

    ReplyDelete
  8. Kalau kenduri ada rewang camni memang best... :)

    ReplyDelete
  9. kenduri kawen pun ada cabutan bertuah ye...macam best je..macam nak buat jugak je time sepupu2 kawen nanti..heheh..

    ReplyDelete
  10. Saya pun kena menyanyi masa kawen.
    Macam hampeh je sebab saya xpernah nyanyi depan orang & tak pernah karok pun.

    ReplyDelete
  11. Kalau kami kat Perak, tabur gula yang dilekat coins skali.
    Samada 10,20 atau 50sen.

    ReplyDelete
  12. kat johor pun ada acara baling gula² :)

    ReplyDelete
  13. Belah suami sy kt melaka pun ada.acara.baling2 gula2 n duit syiling tau

    ReplyDelete
  14. Nurul,Diana,Nur,Azhafizah & Mimi: seronok kan beza tempat beza atucaranya

    ReplyDelete
  15. Anum...happy yer julia tgk...acara beri gula2 tu best

    ReplyDelete
  16. Budak budak mmg suka dapat gula gula ni

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels