Campaigns

Oct 30, 2014

# Reception K.Selangor # Wedding

Reception Day K.Selangor # 7

Assalamualaikum semua
Hari ini agak bz so cepat2 Anum update entry
Jom kita sambung tengok gambar2 my reception k
  Bergambar bersama rakan sekerja, thanks sebab sudi datang
 Ini gambar paling femes gitu.. nak tau macam mane Mr Os bleh sampai ke majlis Anum.. jeng jeng..
 Rakan tempat kerja lagi..
 My Bos dan kawan2 satu tempat kerja, terima kasih semua sudi datang
 My BFF and her family
 Lagi kawan2 satu tempat kerja, di sebabkan Anum satu off dengan hubby so ramai la yang sudi datang kan..alhamdullilah
 With BFF & her sister
 Kawan2 my hubby 
 Bos my hubby, thanks Mr Abu sudi datang
Kawan lama tempat kerja hubby..
ini la punca Mr Os datang ke majlis kami, my hubby berkawan dengan anak Mr Os, gambar bersama anak Mr Os dan hubbynya, comfirm ramai yang kenal blogger nie... Pn Husna. Terima kasih banyak2 sebab sudi datang ke majlis sebelah lelaki, hari tue majlis sebelah perempuan mereka datang bersama geng2 motor, kali nie mereka datang dengan family, terima kasih sangat2 Husna..Ok next entry Anum nak update apa yang special majlis sebelah lelaki nie.. nanti kita sambung ok
*Pada yang sudi singgah blog tq tau, anum bz skit hari ini , nanti singgah blog kamu ya*

29 comments:

  1. banyaknya gambar.... tapi semuanya cantik... Anum memang photogenic ...and beautiful

    ReplyDelete
  2. wasalam..slmt pg anum..
    wah..mr os dtg yerk...aah,Pn Husna ada update psl Mr.Os dulu..

    ReplyDelete
  3. wah..artis pun datang..cayalah anum! hehe, mesti kat majlis tu Mr.Os jadi tumpuan

    ReplyDelete
  4. ooo...patutlah mr os ada rupanya
    anak dia kenal dengan hubby anum =)

    ReplyDelete
  5. wah mmg meriah suggh ler anum.. ramai pulak yg hadir tu ! lg riuh yer

    ReplyDelete
  6. Miera,Shalimar,salbiah, Redza,Yana & KA:alhamdullilah thanks semua sudi singgah

    ReplyDelete
  7. wow mr os datang bestnyer dia ada nyanyi dak hahah

    ReplyDelete
  8. Idzwa & Nor: x de la dtg sebagai tetamu

    ReplyDelete
  9. meriahnya. dan cantik baju pengantin.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum anum...wah cantiknya n meriah dgn kwn2...:)

    ReplyDelete
  11. Meriahnya. Banyak betul kawan yang datang. Mesti sis nie jenis yang peramah kan.

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan, 1st time singgah sini...

    nice colour utk bj resepsi awk, menyerlah ;)

    ReplyDelete
  13. wah..Anum..siap ada artis datng..:)

    ReplyDelete
  14. Jazz, Puan & Diana: hehe anum jenis x peramah sangat tp husband ya memang peramah

    ReplyDelete
  15. gambar paling femes ngan mr os tu... :)
    Cantik sgt Anum dengan baju pink ni...

    ReplyDelete
  16. ohhhhh...anak Mr Os geng dgn hubby yeh Num....ok jugaklah yek ada artis datang

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/