Campaigns

Oct 29, 2014

# Reception K.Selangor # Wedding

Reception Day K.Selangor # 6

Assalamualaikum semua
Salam rabu tanpa bicara
Anum nak sambung entry my reception lagi
 Lepas sesi bergambar dengan family kita makan jap ya, Udang galah original from K.Selangor nie
 Santapan pengantin untk hari ini ya
  Kek yang sangat simple 
 Sebelum makan gambar dulu kan, smile my mom
 Makan bersama pasangan adik ipar and her family, tgk la my hubby tue x sabar2 nak makan udang
 Sangat sedap udang nie, kami makan x tgk dah kiri kanan, lapar la katakan..hahahaha
 Smile forever make me happy always
 Gaya tue penting,hahaha selepas makan acara potong kek plak, ada banyak kek sebab makcik2 sebelah hubby ada yang sponsor tp x bg tau awal2..hehehe murah rezeki kami ya

Jom potong kek 1,2.3 ..... 
 Alhamdullilah, i really happy with u, thanks hubby
 Sebenarnya x sempat pun nak rasa kek nie, just potong je
 Lepas potong kek dah ramai kawan2 menanti nak ajak bergambar
Nanti Anum sambung entry lagi ok, sehingga jumpa lagi, Byeeeeee

33 comments:

  1. udang tuu perghh memang menggiurkan. masa kenduri saya aritu pun ada udang galah gak. Besarrr

    ReplyDelete
  2. sampai 3 kek dia..jenuh nak memotong ..udang galah fresh memang sedap kan..

    ReplyDelete
  3. raja sehari... sedapnya nampak kek tu

    ReplyDelete
  4. singgah pagi..
    cantik gambar...

    ReplyDelete
  5. Cik,Mar,Miz,Redza &Nieyl: tue la sedap sangat2 udang tue

    ReplyDelete
  6. udang tu yang nampak best tu
    tapi saya tak boleh makan udang sangat, rugi!

    ReplyDelete
  7. memang naik seri Anum dgn wrna baju nii....

    ReplyDelete
  8. Ala, teringinlah nak makan udang besar. Huhu.

    ReplyDelete
  9. Nini & Jazz: tq, meh dtg kuale mkn udang

    ReplyDelete
  10. Cantik warna pink tu sesuai ngan anum..

    ReplyDelete
  11. Sweet la anum..color baju anim cantik sangat..=D

    ReplyDelete
  12. kek tu cantikk
    baju pengantinnya pun cantik
    meriahnya udang!!

    ReplyDelete
  13. cntik kualiti gambar.. prof photogrpher ni, cantik angel angel yg dia ambil . kek tu simple tp sgt cantik la anum

    ReplyDelete
  14. sampai 3 kek ye..hehe

    udang tu buat terliur je pagi-pagi.hehe

    ReplyDelete
  15. Diana, Ietams,Pokok,Afasz,Salbiah & KA: thanks semua

    ReplyDelete
  16. Wah Num sedapnya udang memanjat tuuuu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/