Campaigns

Oct 28, 2014

Reception Day K.Selangor # 5

Assalamualaikum semua
Terima kasih kerana sudi  singgah blog Anum ya
Ok jom sambung entry my reception
Adik ipar bersama baby  memulakan majlis tepung tawar
Abg sulung anum dan akak ipar anum x de tepung tawar dah terus masuk snap picture je
 My sepupu dan her family , thanks for coming ( Baby Adam x de mood)
Abg sulung punya family semua ada dalam gambar nie, (lengkap 7 beradik)
Gambar sebahagian family Anum yang datang dari Pahang (yang lain tengah makan)
Alhamdullilah my happy family
 Pisssssssssss yoooooooooooo (kata abg cameraman)
Kakak sulung bersama my lovely mom
Akak ipar bersama anak2 mereka
My Brother from kuantan bersama anak2 dia , wife x join sebab ada program lain
My sister Zai with my lovely Mom
Anak buah aku seorang nie ajak berselfie plak.. hehe
 Abg aku yang stay dengan my mom dekat kg..
Gambar anak2 buah bersama Abg kedua anum (baju hitam ) dan adik bongsu (baju purple)
Great picture from zai & her family.. adik ipar aku nie memang gila2, best sangat2
ok dah banyak sangat gambar nie nanti kita sambung next entry ya, thanks sudi singgah

Share:

25 comments:

  1. meriah betul! saya pun tumpang rasa kemeriahan
    pahang dengan selangor bertemu jodoh!
    sama macam mak dan abah saya
    mak orang kuala lipis, abah orang kuala selangor =)

    so saya anak mix sebab mak melayu abah jawa! hehe

    ReplyDelete
  2. meriah n seronok dgn famili :)

    ReplyDelete
  3. meriah, mesti seronok kan diraikan anum !

    ReplyDelete
  4. baju Anum tu cantik la..reka sendiri ke??

    ReplyDelete
  5. Diana: x la sewa je design ready made

    ReplyDelete
  6. sangat meriah majlis bila semua family berkumpul meraikan pengantin :)

    ReplyDelete
  7. tahniah..selamat pengantin baru..cantik pengantinnya ,berseri seri :))

    ReplyDelete
  8. cantik smua gambar. anum nampak ceria. yela hari bahagia

    ReplyDelete
  9. suka tangkap gambar ngan pengantin macam ni..tak suka selfie, nanti tak nampak baju cantik..hihi

    ReplyDelete
  10. Julia,Nadia,Afasz,Nini & Salbiah: thanks semua sedi singgah

    ReplyDelete
  11. Syoknya kawen Num....hehe...femes semua gambo kita kan

    ReplyDelete
  12. Syoknya kawen Num....hehe...femes semua gambo kita kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum