Campaigns

Oct 27, 2014

# Reception K.Selangor # Wedding

Reception Day K.Selangor # 4

Assalamualaikum semua
Salam isnin semua, selamat pagi semua
Hari ini amik mood skit jom tengok gambar2 Anum semasa persandingan ya

 Ok sebelum mulakan majlis kita dahulukan dengan doa ya
nie Datuk saudara my hubby orang kuat majlis nie
 Snap picture after doa
 Kami lagi dan lagi, jangan jemu ok..

Majlis sebelah lelaki berjalan dengan lancar, sebelum mulakan majlis bergambar lagi
 Kompang from Belia Kuala Selangor
 Alhamdullilah selesai menyaksikan kompang kita mulakan majlis dengan tepung tawar & sesi bergambar je.. nak tgk gambar2 lain nanti kita sambung next entry ok... byeeeeeeee

27 comments:

  1. so sweet... lovely wedding pictures.... Semoga sentiasa happy bersama hingga akhirat

    ReplyDelete
  2. wah berserinya warna suit dengan pengantin
    saya dulu sebelah lelaki pun warna pink
    tapi sebab awak tak berapa nak cerah
    pakai warna pink buat nampak pelik...hehe

    ReplyDelete
  3. Yana: la ye ke x pe janji kita happy kan

    ReplyDelete
  4. so swett cantik kombinasi warnanya..

    ReplyDelete
  5. cantiknyer... suka tgk color pink tu menyerlah kan seri pengantin tu anum ! i like sgt2

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak singgah blog ni..cantik2 gambar anum..

    ReplyDelete
  7. Spec mata pun nampak kemerahan..
    Sama baju:)

    ReplyDelete
  8. Gambar last - macam gaduh pulak sebab dok jauh2:)

    ReplyDelete
  9. Azhafizah,Hainom,Mia& Nur: thanks sudi singgah blog anum

    ReplyDelete
  10. sweetnye dengan persalinan warna pink :)

    ReplyDelete
  11. abg kite baru ni kawin , sekali 3 pasangan. meriah

    ReplyDelete
  12. Pelaminnya cantik. Pandai dye owg buat.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/