Campaigns

Oct 24, 2014

Reception Day K.Selangor # 3

Assalamualaikum semua
Selamat hari Jumaat yang sangat indah
Ok hari ini Anum nk sambung entry lagi
Jom bergerak ke rumah pengantin lelaki
 Alhamdullilah perjalanan dr homestay ke rumah pengantin lelaki selamat, tiba la kami untuk berkumpul sebelum perarakan masuk.
 Lupa nak bagi tahu plak majlis sebelah lelaki diadakan serentak dengan majlis persandingan adik my hubby ( adik hubby yang perempuan nie)
 Hehe banner kami di penjuru jalan masuk ke rumah pengantin
 Ok kita mulakan perarakan masuk ke pelamin untuk bersanding.
 Sambil gelak tawa kita maju ke depan ya. gabungan keluarga Anum dan keluarga sebelah lelaki (adik ipar)
 Alhamdullilah sambutan yang sangat meriah dari semua tetamu yang hadir
 Stop for camera, hehe smile(sekali tgk adik ipar anum nie dah macam kakak my hubby kan )
 Antara keluarga my hubby yang bekerja keras menjayakan majlis kami, terima kasih
 Ini la rupa pelamin sebelah lelaki, Simple but nice, semua idea pelamin nie diserahkan 100% pada adik ipar, ye la kita kan tetamu masa nie.. hehe
Alhamdullilah jom mulakan persandingan plak ya, untuk itu kita sambung next entry
Selamat berhujung minggu dan thanks sudi singgah blog anum....

Share:

26 comments:

  1. meriah majlis ada dua pengantin sekali :)

    ReplyDelete
  2. selesai sudah dikedua belah pihak :)

    ReplyDelete
  3. Cantikk pelamin.. simple jek..

    ReplyDelete
  4. Biras anum macam jd abag la pulak padahal adik jer kan hihii :)

    ReplyDelete
  5. mmg meriah sungguh lah anum... moga jodoh kekal & bahagia hingga ke surga yer anum

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum