Campaigns

Oct 23, 2014

Reception Day K.Selangor # 2

Assalamualaikum semua
Semalam kita dah bercuti kan, apa xtvt semua?
Anum stay kat rumah je sebab my Hubby keja ada event dekat office
Ok hari ini nak sambung entry Majlis persandingan Anum
Selesai anum bersiap giliran hubby plak bersiap, anum jadi mak andam la konon.
Rambut kena nampak kemas sebab hubby x mo pakai tengkolok dan samping , katanya dia nak betul2 simple dan senang.. (sabar je la kan my hubby nie)
Curi2 ambil gambar bila dia tengah bersiap, hehe
Bila dah siap apa lagi Abg cameraman pun ajak shoot, 
sementara menunggu waktu untuk bersanding kan..
 Macam biasa la untuk jurufoto Anum setia memilih Abg Fadz 
sebab bagi anum hasilnya sangat berbaloi walaupun mahal.. 
 Sesiapa yang memerlukan khidmat Abg Fadz boleh la terjah web dia ia
Abg Fadz klik sahaja link ini
 Macam2 gaya dah style la dia suruh Anum gayakan..hehe
 Tetapi hasil shoot sangat cantik Anum n hubby sangat berpuas hati
 Smile make me happy always
 Hubby & Me (dah halal kan..so bleh la shoot cm nie)
 I Love u more......than u love me..Thanks for everything
 Happy ending insyaallah semoga mendapat keberkatan majlis kami nanti
 Gambar terakhir sebelum bergerak ke rumah pengantin lelaki.. 
jom kita sambung next entry ok.. daaaaaaaaaaaaaaa

Share:

31 comments:

  1. Anum.. muka korang berdua macam adik beradik la.. heheh n then guess what ur hubby macam adik nampak muda.. moga korang kekal ke anak cucu lah.. cantiknya baju pink tu..

    ReplyDelete
  2. Pasanagan yang secocok. Moga cepat menimang cahaya mata pula :-)

    ReplyDelete
  3. Cantik sekali..... semoga sentiasa bahagia bersama...

    ReplyDelete
  4. wahhh laki pakai pink jugak kan, naisss

    ReplyDelete
  5. suka tengok korang ni..sweeet je.semoga berbahagia sampai ke anak cucu

    ReplyDelete
  6. happynye Nurul nengok pics ni.. dari awal sampailah habis.. happeninggg :) semoga berkekalan hingga ke Jannah aamiin :)

    ReplyDelete
  7. cantik...lelaki memang macam tu hehehe untung kita dapat laki mcm tu tau...tak payah pening2...hehehe nape tak spike je rambut dia...hehehe pandai2 je i kan ehehehehe

    ReplyDelete
  8. Cocok dan sepadan.. Anak anak mesti comel comel...

    ReplyDelete
  9. Azhafizah, Bitt & Kak: hehe insyaallah

    ReplyDelete
  10. Uncle: hehe senyum je la kejanya hr nie

    ReplyDelete
  11. haha sabar ajelah Num....dah tak mo pakai sampin ngan tengkolok

    ReplyDelete
  12. so nice ana suka hiihiii warna yang ceria g2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum