Campaigns

Oct 21, 2014

Reception Day K.Selangor # 1

Assalamualaikum semua
Selamat bekerja ya esok dah cuti kan (Depavali) so mesti x sabar nak habiskan waktu bekerja hari ini
Oh ya hari ini Anum nak up entry my Reception @ K.Selangor, sory la sangat lambat sebab gambar2 baru dapat dari cameraman, so jom kita terjah majlis sebelah lelaki.
 Semua ahli keluarga anum berkampung di Homestay Firdaus Kuala Selangor, Majlis Anum dijalankan pada 31 Ogos 2014 iaitu hari ahad, so family Anum yang datang dari pahang bergerak ke KL pada hari sabtu, kami sampai di Home Stay pada petang sabtu, alhamdullilah perjalanan kami semua selamat.Gambar menunjukkan Homestay yang kami tinggal, sangat cantik view dari rumah nie dah macam kat tepi pantai dikelilingi pokok kelapa..
 Ahad pagi Anum dah start make up, make up Anum amik dari KL bleh search Facebook beliau Azura Mahmood hasil tangan beliau sangat cantik ok.. harga pun berpatutan sebba beliau seorang make up artis..
 Final touch-up nie, nak siap dah, K.Zura nie make up x lama sangat la dalam 2jam siap
 Kasut yang bakal di pakai semasa majlis persandingan nanti

Barang-barang make up Kak Zura, semuanya siap ada tag ok, bukan apa menurut K.Zura takut bertukar barang bila dia make up ye la make up artis nie kan faham-faham la,,
 Oh ya untuk inai plak Anum amik dekat Jeram,sangat cantik dia datang dekat Homestay so x payah susah2 Anum nak ke sana kan.. dekat je Jeram dengan Kuala Selangor
 Last K.Zura pakaikan 
  Sambil2 tue Anum msg hubby tanya perkembangan dekat rumah dia..hehe
 Cantik sangat colour lipstick nie, ramai yang memuji, Thanks to K.zura
 Akhirnya dah siap, so dah leh call hubby suruh datang untuk bersiap plak, Nie la K.Azura make up done by her,, cantik kan?
My lovely sister Kak Mon...ok untuk next entry kita bersambung khamis ya, sebab esok kita cuti, horeyyyyyyyyyyy.. selamat bercuti semua

Share:

34 comments:

  1. Singgah sini ..... cantik kaler pink.

    ReplyDelete
  2. cantiknya baju sanding Anum..tak sabar nak jamu mata on next entry :)

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru!
    jemput join segmen ni..
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti anum..cantik la kak zura ni makeup kan..inai tu pun cantik je..

    ReplyDelete
  5. cantik...saya jarang ke sini sebab loading blog anum berat kat pc saya..jarang dapat buka penuh..huhu

    ReplyDelete
  6. Salbiah,Suriana,Dalila & Mar: la ye ke berat ya.. nanti anum ubah ya

    ReplyDelete
  7. atau nka kata apa.
    gambar yang cantik
    atau baju tu yg cantik.
    heheh.
    menarik jugak kaler pink tue.

    ReplyDelete
  8. cantik hasil make up dia anum. baju pun cantik. luas je kwsn halaman rumah tu. kat tepi ada pokok kelapa. mesti best main layang2 time petang

    ReplyDelete
  9. Beautiful bride.... cantik make up dan inai..... thanks for sharing

    ReplyDelete
  10. Beautiful bride.... cantik make up dan inai..... thanks for sharing

    ReplyDelete
  11. Beautiful bride.... cantik make up dan inai..... thanks for sharing

    ReplyDelete
  12. Cantiknya Hanum.. inai tuh very neat.. kemas.. mekap pun cantik sgt.. natural jekkk

    ReplyDelete
  13. cantik giler inai akak.... haishh jeles ni... :D

    ReplyDelete
  14. Yumida,Kopi,Tihara,Miera,Kak Kep,Jazz,Scha,Azhafizah,Siti & Baby: thanks semua sudi drop here

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels