Showing posts from October, 2014Show all
Reception Day K.Selangor # 8
Pin it

Assalamualaikum semua Salam jumaat. Hari ini Anum nak sambung entry nie nak cerita sedikit apa lainnya majlis sebelah pihak lelaki Jom kita tgk ya  ini la yang Anum maksudkan Pemberian gula-gula kepada kanak2 Gembiranya masa nie sebab first time ada acara mcm nie untuk maklum…

Read more
Reception Day K.Selangor # 7
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini agak bz so cepat2 Anum update entry Jom kita sambung tengok gambar2 my reception k   Bergambar bersama rakan sekerja, thanks sebab sudi datang  Ini gambar paling femes gitu.. nak tau macam mane Mr Os bleh sampai ke majlis Anum.. jeng jeng..  Rakan tem…

Read more
Reception Day K.Selangor # 6
Pin it

Assalamualaikum semua Salam rabu tanpa bicara Anum nak sambung entry my reception lagi  Lepas sesi bergambar dengan family kita makan jap ya, Udang galah original from K.Selangor nie  Santapan pengantin untk hari ini ya   Kek yang sangat simple   Sebelum makan gambar dulu kan, …

Read more
Reception Day K.Selangor # 5
Pin it

Assalamualaikum semua Terima kasih kerana sudi  singgah blog Anum ya Ok jom sambung entry my reception Adik ipar bersama baby  memulakan majlis tepung tawar Abg sulung anum dan akak ipar anum x de tepung tawar dah terus masuk snap picture je  My sepupu dan her family , thanks for c…

Read more