Campaigns

Sep 24, 2014

Wordless Wednesday #125

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
  Top 10 Selebriti Wanita Tanpa Make-Up 
Mana satu menjadi pilihan
Korang pernah tak terfikir macam mana agaknya wajah diorang tanpa secalit bedak pun? Kali ini Anum sharekan Top 10 Selebriti Wanita Tanpa Make-Up khas untuk korang! Macam mana, cantik ke idok?

Share:

39 comments:

  1. Natural beauty lah semua tu kan :)

    ReplyDelete
  2. Mereka tetap cantik & ayu walau tanpa mekap..kan anum?? :)

    ReplyDelete
  3. semua lawa2 je walaupun tanpa make up

    ReplyDelete
  4. Cantik la Anum. Nak cantik, kena berdisiplin. Akak ni, bab disiplin ke arah yang lain...hahahaha

    ReplyDelete
  5. Kalu dah cantik tu cantik jugaklah kan Anum mereka ni

    ReplyDelete
  6. hihi~klu muka mmg dah comey..x pakai make up pun comey...:)

    ReplyDelete
  7. Kopi,Hainom & Nieyl: betul2 x yah make up kan

    ReplyDelete
  8. rita rudaini cantik sangattt..hihih

    ReplyDelete
  9. Singgah jenguk ari ni bila ada masa sikit. Tq terus support KA yer. Memang dah semula jadi cantiklah diaorang ,anum kan !

    ReplyDelete
  10. semua ada natural beauty like Anum jugak..kalau sis JM x wear make up..HANCUS ahahah

    ReplyDelete
  11. diorg mmg cantik..nak jadi artis kenalah berdisiplin bab kecantikan ni

    ReplyDelete
  12. azie suka dorang tanpa makeup..natural gitu + manis..

    ReplyDelete
  13. Dah jadi artis kenalah jaga penampilan diri.. ;)
    tapi mereka semua tu cantik2.. anugerah dariNYA ;)

    ReplyDelete
  14. Wafee,Azhafizah & Tihara: memang dah cantik kan

    ReplyDelete
  15. Ada artis yang memang betul2 cantik walau tanpa make up. Tapi ada gak, yg nampak pelik. Anum kalau takde make up pun comelll gitu..Eh!

    ReplyDelete
  16. Cantik betul bintang bintang tempatan kita... berbeza artis barat tanpa mekap ramai yang nampak teruk

    ReplyDelete
  17. Cantik betul bintang bintang tempatan kita... berbeza artis barat tanpa mekap ramai yang nampak teruk

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum