Campaigns

Sep 17, 2014

Wordless Wednesday #124

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
  
We smiled when we were kids......
 To be beautiful when you grow up
 Even the beauty faded...but still  they look so happy
No matter what bad things happen to you 
But Keep A Smile on your face..
PLEASE KEEP SMILE
Because you look beautiful when smile.

Wish you a similing day!

* Anum duty @ PWTC today thanks pada yang sudi singgah umah anum, 
esok anum buat kunjungan balas ya*

Share:

28 comments:

  1. senyuman bayi/ kanak2 adalah yg paling ikhlas...mereka tak pandai senyum pura2...senyum menyindir...senyum plastik..

    ReplyDelete
  2. Paling suka senyuman bayi & kanak2..sweet sangat... :)

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi...:)
    sentiasa senyum :)

    ReplyDelete
  4. Tengah senyum kat anum jugak nie..nampak tak..hehehe

    ReplyDelete
  5. senyum lah, senyumlah wahai cek mek molek. hahaha.

    ReplyDelete
  6. senyum melalui arus kehidupan..dr buka mata...hingga hampir penghujungnye.

    ReplyDelete
  7. Senyum.. :)

    Lawa gamba kawen dier.. terkejut sbb da lama tak jenguk blog nih sbb ari tu takleh bukak huhuhu

    ReplyDelete
  8. senyum sorang-sorang sambil baca ni..singgah pagi :)

    ReplyDelete
  9. Kamsiah,Atiey,Nieyl,Mar,Kopi,Mrs,Cik,Shalimar,Mysha & Azhafizah: thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  10. begitulah jugak kita.. dari bayi, ke kanak-kanak, jadi dewasa dan tua.. peredaran masa dan usia..

    ReplyDelete
  11. sebab tu kita digalakkan sentiasa senyum walaupun dalam kesusahan :)

    ReplyDelete
  12. Ros & Sue: betul tue dengan senyum kita akan nampak bahagia

    ReplyDelete
  13. bila kecil di sayang2-dah remaja byk akai ..bila tua..harap anak menjaga nnt..hihii

    ReplyDelete
  14. Salam singgah, hidup perlu manis dengan senyuman walau badai melanda.. studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Nurul & N.Jihe: hehe senyum kan tanda bahagia

    ReplyDelete
  16. Senyum seindah suria, yang membawa cahaya..dengan senyuman dapat meredakan ketegangan dan mengurangkan kemarahan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels