Campaigns

Sep 26, 2014

# Artis # Sharing

#Throwback Artis Lelaki, Dulu & Sekarang

Assalamualaikum
Anum pasti ada antara anda yang tidak pernah terbayang untuk melihat wajah-wajah selebriti ketika masih muda, kan? Yang anda tahu hanyalah wajah mereka yang kacak dan digilai wanita.

Jadi, apa kata kita lihat wajah 10 orang selebriti yang dipilih ketika muda selepas ini ya!
 Jom Saksikan wajah mereka
 Ada gak yang comel zaman kanak2nya
 Yang mana satu korang suka ek..
Selamat menjamu mata..hehhe
*Hari ini Anum Half Day sebab kena pergi Melaka
WHY, WHY , WHY???
Nanti Anum update ek
Pada kawan2 yang sudi singgah Blog Anum, 
nanti Anum  buat kunjungan balas isnin ya
\



31 comments:

  1. hihihi..comel2 gak wajah mereka dulu & skrg..Take care Anum..;)

    ReplyDelete
  2. semoga selamat dlm perjalanan ke melaka

    ReplyDelete
  3. tak banyak beza..cuma masa muda lebih cute la..hihi

    ReplyDelete
  4. Semoga perjalanan ke melaka berjalan ngan lancar nyer..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum anum...semoga selamat dlm perjalanan yer...:)

    ReplyDelete
  6. Salam jumaat yer ! KA plg minat FT ler hehehe

    ReplyDelete
  7. Anum... Saya tag Anum kat sini :)

    http://blog-wafee.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  8. heehehe zaman muda2 lucu je...

    anum i follow back sebab link lama xtau mana hilang

    ReplyDelete
  9. hahaha . muka lain la jugak . mungkin sebb dlu tak dress up macam skrg

    ReplyDelete
  10. Bila tengok wajah-wajah artis dulu2 tersenyum sendiri. Cute jer..

    ReplyDelete
  11. eh! birthday CN sama la ngn zizan, hehe

    ReplyDelete
  12. adi putra hensome faizal tahir kemain bekilat! hahaha...

    ReplyDelete
  13. hye..... comel-comel belaka dowg tu semua... beza sgt... hikhik... tapi sekarang masing-masing makin ensem.... =) by the way awak di tag ye =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-me.html

    ReplyDelete
  14. Hahaha kelakarlah Anum, muka diaorg dulu kelakar.. Tapi time tu kita tak rasa pulak sekelakar sekarang.. hehehehe

    ReplyDelete
  15. Tiba-tiba rasa nak tengok muka sendiri zaman memuda dulu

    ReplyDelete
  16. Mas,KA,wAFEE,bITT,aSWA,Nur,Cikgu,Kopi,Mass,Mama,Blog & Bro: thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  17. ganteng2 jgk hero2 malaysia ni..hihi

    ReplyDelete
  18. woo hoo.... cuci mata... eye candy......

    ReplyDelete
  19. ada comel ada comot ade macam budak nakal ada jambu.hehehe..zaman dulu dulu kan

    ReplyDelete
  20. Kelakar bila tengok gambar lamakan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/