Campaigns

Sep 29, 2014

Syoknya Eina Azman & Suami Berbulan Madu Di Maldives!

Assalamualaikum semua
Apa khabar di pagi isnin? Mood anum macam biasa la hari isnin kan
hehe, ok hari nie nak sharing keindahan Maldives
Ha.. biasanya bagi rakyat marhaen seperti kita hanya mampu bermimpikan bulan madu paling jauh pun ke Pulau Bali sahaja, tapi lain pula ceritanya dengan Eina dan pasangan yang memilih Pulau Maldives untuk menyulam cinta.
Menerusi foto-foto tersebut, jelas kelihatan bahawa pasangan yang diijabkabulkan pada 31 Ogos yang lalu ini sedang seronok menikmati percutian bulan madu mereka.
Berapalah agaknya kos mereka berbulan madu di syurga dunia tu ya? Tapi, apabila mengenangkan status suami Eina yang bergelar Datuk Paduka tu, Anum rasa bajet bulan madu itu bagaikan ‘tutup sebelah mata’ je.
Mana taknya, wang hantaran yang diterima oleh Eina di majis pernikahannya dahulu pun sudah bernilai RM77,000. Malah, suaminya juga menghadiahkan Eina sebuah kereta Chevrolet Camaro tau!So, setakat bercuti di Pulau Maldives ni, tiada masalah pun!
Buat anda semua yang hanya mampu berangan-angan mahu ke sana, apakata kita cuci mata terlebih dahulu dengan gambar pasangan sejoli ini. Mana tahu nanti rezeki kita pula ke sana kan? Huhu.
Ini salah satu tempat impian Anum nak pergi.. dengar cerita kat sini guna USD.... 

Share:

35 comments:

  1. tak minat betul tang rambut karat dia.. heheheh

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin madu hehe..
    ok ja pakaian si Eina ni masa honeymoon...tak menjolok mata

    ReplyDelete
  3. wahhh..beruntungla eina..
    subahanaAllah..
    cantik gile pulau die..

    ReplyDelete
  4. cantik... my friend pun honeymoon di maldives tapi dapat tengok je la kan :p

    ReplyDelete
  5. best laa owang kaya... kita ni sampai mati pun blom tentu dapat... kalau dapat pi Haji pun dah syukurrr......

    ReplyDelete
  6. Puteri & Roslan: best kan one day nak pg la

    ReplyDelete
  7. bestnya maldives, bila ntah nak sampai sini :)

    **minyak kelapa dara dherbs tu harganya RM27.00 satu+ pos RM6

    kalau berminat boleh place oder kat blog akak or PM no wassap di blog akak..akak tak publish :)

    ReplyDelete
  8. haii la.. bila la dpt nak pegi sini jugak..hehehe

    ReplyDelete
  9. rezeki dia, baru 19thn dah dpt hidup mewah..semoga mereka berkekalan hingga ke akhirnya..amin

    ReplyDelete
  10. kerlas hanimun dia kan..oh maldives...syiokkkkk...jom berangan nak anum hehhehe

    ReplyDelete
  11. kalau i takut nak p pulau yang dekat dengan lautan hindi ni...banyak konspirasi...ehehehe

    ReplyDelete
  12. saya pun teringin juga nak pergi maldives

    ReplyDelete
  13. alahai beruntungnya badan.. huhuhu singgah sambil tekan2 iklan.. :)

    ReplyDelete
  14. Num okje pulau Bali pun tak sampai lagi hahah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels