Campaigns

Sep 8, 2014

# Artis # Scha

Power sungguh Scha Al Yahya

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah selesai sudah semua majlis persandingan Anum
So sekarang Anum utang gambar2 persandingan ya
Nnati dah dapat Anum laju2 up entry ek
Hari ini just nak share gambar2 scha yang sangat slim after berpantang
 wow sangat terpengun anum lihat
 Ini betul2 jaga badan kan
 tetap comel sweet couple
 Anum memang peminat mereka jgn x tau plak..hahhaa
Alhamdullilah selamat bergelar Ibu & Ayah, Tahniah Scha

40 comments:

  1. pantang betul2 mang dpt la..huhu..lgpon awal msti jg nyee....dieorg kn couple stylo...huhu

    ReplyDelete
  2. lawa gambar scha ngan awal..tapi lawa lagi header baru blog anum ni :)

    ReplyDelete
  3. Sal,Mia & Redza: thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  4. header anum cantik :)
    Scha memang lawa .. slimnya dia :)

    ReplyDelete
  5. pasni turn anum plak begelar ibu n ayah ;)

    ReplyDelete
  6. Jelez klau jenis bdn cepat turun ni, sis Jm ni dh diet tp susah benar nk kurus tp anum pun dh slim like scha jgk :-)

    ReplyDelete
  7. ctk sgtlah scha ni, skg dah jd ibu, comel pula tu anaknya :D

    ReplyDelete
  8. tulah kan. slim mcm anak dara padahal bru lepas pantang.

    ReplyDelete
  9. memang slim Scha lepas bersalin ni.. maintain body dia..:)

    ReplyDelete
  10. bila anak satu dulu badan masih lagi ok sangat.. masuk ke 3, habis. heeee...hee.. satu je.. MALAS...so padah..

    ReplyDelete
  11. selim melim kan die ni.. jelous je heheheh,, cpt update gmbr kawin taksabar taksabar hehehehe

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.. singgah sini :)

    seronok tgk gambar2 huneymun anum. rase mcm nisah plak nak huneymun lagi hihihi

    ReplyDelete
  13. waHHH APA ramuan n petua dia ya..huhuuu

    ReplyDelete
  14. maintain slim je kan..bagusnya :) tahniah untuk Scha

    ReplyDelete
  15. anak pertama biasanya mmg slim..

    ReplyDelete
  16. tapi scha tue memang kurus.. masa preggy pun tak gemuk.. perut je yang besar

    ReplyDelete
  17. Nor,Azhafizah,Knor,Ummu & Baba: ye la kan jenis yang kecik kan

    ReplyDelete
  18. salam singgah
    huhuh
    scha punya meta rate tinggi giler..
    slim sungguh bdn dia

    ReplyDelete
  19. Badan Scha ni mmg tak pandai gemuk kot Num

    ReplyDelete
  20. rasanye scha ni mmg betol2 pantang kan. berbengkung ..bertungku segalanye.. and jaga pemakanan .mmg leh slim balikk ..

    ReplyDelete
  21. Scha comel sangat kalau x mekap.
    * Dynas tu outfit terlalu dedah & betul2 ikut body shape. Ermmm..

    ReplyDelete
  22. aah kan anum slim tol scha
    lepas ini turn azie pulak..kene pulun habis ini hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/