Campaigns

Sep 30, 2014

Manisnya Cara Fouziah Gous Sambut Anniversary. Love Is In The Air!

Assalamualaikum semua
sedar x sedar hari ini hari tearkhir bulan sep 2014
cepatnya masa berlalu kan.. Ok hari nie nak share mengenai artis lagi
Tarikh perkahwinan merupakan sesuatu yang amat bermakna bagi pasangan yang berkahwin. Betul tak? Ia merupakan hari dimana termeterainya ikatan sah antara suami isteri.
Haa, disinilah terletaknya nilai sentimental buat setiap insan yang sudah berkahwin. Seperti pasangan lain, pelakon jelita Fouziah Gous turut tidak ketinggalan menyambut ulangtahun perkahwinannya yang pertama.
Wah, sweet sangat pasangan ni tau! Masing-masing kelihatan seperti baru berkahwin. Kalau korang nak tahu, Fouziah siap buat video demi merakamkan detik manis bersama suami tercinta.
Melalui video yang dibuat khas itu, dapat Anum rasai perasaan Fouziah yang berdebar menunggu saat dia bakal memberikan surprise buat suaminya.
Iyalah, dalam hati mesti tertanya-tanya adakah si suami suka akan kejutan yang diberikan. Nak tahu apa hadiahnya? Haa, kenalah tengok video tu sendiri. Tak syoklah kalau semua Anum nak beritahu kan. Hehe.
Selain meraikan anniversary berdua, difahamkan, pasangan ni turut menganjurkan majlis kesyukuran yang turut dihadiri keluarga dan teman rapat. Baguslah begitu, dengan doa dari insan lain, bertambah berkatlah rumahtangga. InsyaAllah.
Sekadar imbas kembali, Fouziah Gous dan suaminya Md Zhafran Md Yusof  telah diijabkabulkan pada 21 September 2013 di Dewan Masjid Tengku Ampuan Jemaah, Bukit Jelutong, Selangor.

Masih belum mempunyai cahaya mata, namun Anum doakan pasangan ini akan cepat-cepat dikurniakan anak-anak yang comel! Apapun, jom tengok video khas anniversary mereka. Kita layan aje~
Pada yang nak tengok Video bleh la terjah Instagram Fouziah ek.. so sweet

Share:

41 comments:

  1. Moga mereka kekal till Jannah..so sweet lah depa ni..kan Anumm?? :)

    ReplyDelete
  2. Akak doakan Anum juga cpt dpt baby..;-)

    ReplyDelete
  3. semoga berkekalan hingga ke akhirnya..amin amin..

    ReplyDelete
  4. kita tunggu anum dapat baby ni..:)

    ReplyDelete
  5. haáh la..sbb aritu ada tgk video kat IG dia..sweet sgt tau..semoga berbahagia hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  6. Moga mereka kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Begitu juga dengan kita semua.. ;)

    ReplyDelete
  7. Mama,Nieyl & Aizamia3: insyaallah thanks sudi doakan anum thanks

    ReplyDelete
  8. moga mereka kekal hingga ke anak cucu. dan hingga akhirat

    ReplyDelete
  9. momen2 indah..anniversary,anak lahir,birthday ank..hehe..tggu jelah..

    ReplyDelete
  10. semoga mereka bahagia hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  11. sweetnya diorang ni..macam anum dengan hubby jugak. jujur ni, tak tipu :)

    ReplyDelete
  12. alaa...mana link video derang....hehehe

    ReplyDelete
  13. Sal & Bitt: thanks, ala link x letak plak anum tgk kat IG

    ReplyDelete
  14. ada ye kat ig diorang..hehe..nak terjah la

    ReplyDelete
  15. suka tengok Fouziah ni. dia comel. hihihi

    ReplyDelete
  16. auww..suwitnyeee fouziah gous ni..dh tgk dh video die surprise hsbnd die kt ig..

    ReplyDelete
  17. nice pictures.... semoga sentiasa happy kan... macam Anum... hehehe

    ReplyDelete
  18. nice pictures.... semoga sentiasa happy kan... macam Anum... hehehe

    ReplyDelete
  19. nice way to express kan anum, moga diberkati..

    ReplyDelete
  20. Sweet sgt diorang ni... semoga kekal bahagia selamanya... Aminn...

    ReplyDelete
  21. sweet sgt. jst doakan yg terbaik for them n u too anum !

    ReplyDelete
  22. oh aniversary Fauziah Gaous ke.. cam pengantin baru sentiasa je tgk FG ni... berseri sentiasa..moga bahagia selalu...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum