Campaigns

Sep 5, 2014

# BCB # Selfie

Lagi Aksi Selfie

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat yang sangat indah
Hari ini nak up entry mengenai  kami (Officemate)
 Fatin, Mimi & Me
 Anum kan dah tukar unit so sekarang duduk unit baru
 Gambar terakhir bersama my Bos En Azman.. 
My bos transfer ke Matrade Bangkok
All the best Bos....
 Macam2 aksi kami nie, unit baru nie memang x ramai 
semua staff termasuk bos 6 orang sahaja
 Sebenarnya selfie nie sebab Fatin baru siapkan props untuk sepupu dia kawin  
Apa lagi kami amik kesempatan la berselfie.. hehe
Oh ya !! Anum utang korang entry Reception Kuala Selangor ek..
Nanti Anum update ek, tunggu dapat gambar dr cameraman ..

43 comments:

  1. as salam anum
    best klu dpt kwn2 yg happening..taklah bosan je kan..

    ReplyDelete
  2. seronok berposing dengan photoprops ye :)

    ReplyDelete
  3. yeay..header gambar dah tukar laaaa....comey...

    ReplyDelete
  4. Syok betul berselfiekan Num hehe
    Laa... tak ikut boss ke?

    ReplyDelete
  5. Selamat bekerja di unit baru anum.

    ReplyDelete
  6. Knor,Redza,Azhafizah,Nieyl,Hainom & Fiza: alhamdullilah semua ceria2

    ReplyDelete
  7. cepat2 update majlis kt kuala selangor..aritu bz dgn show tak dpt tgk anum bersanding..huhuhu

    ReplyDelete
  8. cop...buat prop (personal) kat opis..memang senggang nih

    ReplyDelete
  9. seronok jugak klu opis x ramai staff..senang nk ngam..hihi

    ReplyDelete
  10. sebelum org tu guna. korang dah rasmi dulu ye prop tu.

    ReplyDelete
  11. mcm mcm aksi korang tau so cute :-)

    ReplyDelete
  12. Yana,Eira,Tihara,Jari,Nurul &Mia: Alhamdullilah dapat kawan2 yang best

    ReplyDelete
  13. wahhh.. sportingnya rakan sekerja anum...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  14. Happynya tengok korang berselfie nih.. semuanya sporting giler.. BW dari segmen Mia Liana..

    ReplyDelete
  15. sikitnya ek staff tapi tak pening pale la ada 6 org je kan...

    ReplyDelete
  16. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  17. Sekfie sakan ni. Singgah dari blog kak Mia

    ReplyDelete
  18. Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  19. Semua happy happy anum, misai tu cute :)

    ReplyDelete
  20. Mia,Izz,Kopi,Hani,Arz,Azhafizah & Baby: alhamdullilah

    ReplyDelete
  21. Waahh..dh tukar template blog..amboii Anum dh rasmi dulu yea props2 tu sume..

    ReplyDelete
  22. selfie takpe...jgn selfish dah la hehe

    ReplyDelete
  23. semua suka bergambar :) best dapat rakan sekerja macam tu :)

    ReplyDelete
  24. sebelum tetamu pengantin guna, kita guna dulu ye.. hihi

    ReplyDelete
  25. Buat sendiri ke tu?
    (yang pegang2 kat tangan tu.
    Nampak banyak..)

    ReplyDelete
  26. amboiihhh sakan berselfie nooohhh..hihi

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum anum..mmg terbaik sporting jer...:)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/