Campaigns

Sep 22, 2014

# Artis # Scha

Awal, Scha & Lara Alana Di Perth, Australia

Assalamualaikum semua
Selamat hari Isnin hari yang paling malas ek
Anum memang x berapa ada mood, ye la semalam
semester baru dah bermula so balik dari class dah penat kan
Hari ini just nak share gambar couple n babynya bercuti
 Comelnya si Lara nie
 Sweet sangat mereka berdua, Anum adalah salah seorang peminat Scha
 Lebih mesra dan bertambah kasih sayang antara mereka ya
 Scha sangat slim ok, apa rahsia dia nie... ermmmmmmmmmmm
 Tengok gambar macam cuaca sejuk kan... tahan ke si Lara nie
Selamat bercuti kepada Awal, Scha dan Lara Alana. Jalan elok-elok terutamanya kesihatan si Lara itu. Kalau nampak tak sihat mungkin boleh berehat seketika. Apa pun, Lara Alana memang comel sangat-sangat. Geram dibuatnya. 

38 comments:

  1. baik di panggil Alana dari dipanggil Lara hehe

    ReplyDelete
  2. nampak kebahagiaan family kecil mereka kan...:)

    ReplyDelete
  3. Kamsiah, Mia & Nieyl: alhamdullilah cute kan baby dia

    ReplyDelete
  4. comelnya.. lara dgn shca sekali....

    ReplyDelete
  5. So sweet kan anak depa si LAraa ni..cute... :)

    ReplyDelete
  6. Salam Kenal Anum, selalu nampak comment anum di mana2 blog, ade je comment Anum, aktif yea.. sronok la... i folo, n singgah sini tggl kan jejak yea...

    ReplyDelete
  7. Emma & Kopi: thanks sudi singgah blog anum

    ReplyDelete
  8. Gambar last tu kelakar. hehe. comel2

    ReplyDelete
  9. Lovely family... so sweet... semoga sentiasa bahagia dan berkekalan sehingga Jannah

    ReplyDelete
  10. Lovely family... so sweet... semoga sentiasa bahagia dan berkekalan sehingga Jannah

    ReplyDelete
  11. UNTUNGLAH LARAKAN..DPT JLN2...GI AUSTRALIA LAGI TUH..

    ReplyDelete
  12. Dorang memang sweet hb n wife.. baby alana pun comel..
    Moga mereka sihat selalu hendakNYA.

    ReplyDelete
  13. owh dorang pergi bercuti ke.. memang comel baby dorang:)

    ReplyDelete
  14. suka tengok dorang + sweet bila lara ada hihi

    scha tetap maintain kan...

    ReplyDelete
  15. wahh seronoknya lara dapat berjalan sampai oversea

    ReplyDelete
  16. huuu! bestnya awal dan isteri, lagi best bawa baby ada baby comel tu..

    ReplyDelete
  17. mak ayah comel..anak pun comel..Nanti anak anum pun mesti comel..Amin..

    ReplyDelete
  18. Suka sangat tengok muka Scha.
    Rasa nak jumpa dia depan2 & nak tengok muka comel dia..nampak kulit flawless walaupun tanpa mekap.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/