Campaigns

Sep 19, 2014

# Artis # Sharing

Alif Satar Kini Sah Suami Kepada Sha Dila

Assalamualaikum semua
Hari ini just nak share gambar Alif Satar
 Selain mas kahwin bernilai RM80, Alif Satar turut memberi wang hantaran sebanyak RM19,000 beserta 5 dulang hantaran. Pengantin perempuan membalas dengan 7 dulang hantaran. 
Comel sangat pasangan nie. Anum x berapa minat sangat Alif nie just share je la
Selamat mendirikan rumah tangga

Ala weekend nie semester baru dah start so no more enjoy in weekend!!
rasa nak nangis plak.. Tapi Anum kena kuat sebab tinggal semester nie je
lepas nie insyaallah akan tamat belajar sebagai pelajar part time doakan Anum ya

36 comments:

  1. Singgah pagi..
    Nieyl pun nak kate minta sgt tu xde la..tapi minat jugak laaa...:P

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dalam pelajaran anum

    ReplyDelete
  3. Dua-dua sweet..moga kekal hingga ke Jannah.. selamat study semula Anum.. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat mereka berdua
    sama cantik sama padan

    ReplyDelete
  5. Nuyui,Nor & Sha: bagai pinang di belah dua

    ReplyDelete
  6. He has a sweet smile... Tapi dalam gmbr2 ni die nmpk neves plak...

    Salam perkenalan Anum :)

    ReplyDelete
  7. sis dpt tahu Aliff kawin bila tgk rancangan SUKA LATTEW :-)

    ReplyDelete
  8. ada terbaca tentang couple ni, Tahniah kepada mereka :)

    ReplyDelete
  9. Sweet je Aliff Satar & pasangan dia...
    Ooo, Anum part time student... Semoga sukses ye...:)

    ReplyDelete
  10. sama la tak minat sgt aliff ni oo gud luck ek smga berjaya!

    ReplyDelete
  11. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  12. Nurul,Kopi & Rose: baiklah thanks sebab sudi singgah

    ReplyDelete
  13. tahniah alif sattar.. he2.. teman pun tak minat sangat tapi lagu2 dia ok gak kan..

    ReplyDelete
  14. Aliff satar ni kenapalah sweet sangat. Untung isteri dia. ehe

    ReplyDelete
  15. cantik sungguh baju isteri dia...weeee anum julia doakan semoga anum dipermudahkan belajar ye

    ReplyDelete
  16. Okje pun kurang minat Ali Satar ni tp bolehlah layan jer....hihi

    ReplyDelete
  17. Can't lie. Aliff adalah artis favourites saya. Matured berdisiplin dan takde kontrovesi pelik..All the best to them

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/