Showing posts from September, 2014Show all
Manisnya Cara Fouziah Gous Sambut Anniversary. Love Is In The Air!
Pin it

Assalamualaikum semua sedar x sedar hari ini hari tearkhir bulan sep 2014 cepatnya masa berlalu kan.. Ok hari nie nak share mengenai artis lagi Tarikh perkahwinan merupakan sesuatu yang amat bermakna bagi pasangan yang berkahwin. Betul tak? Ia merupakan hari dimana termeterainya ikatan sah…

Read more
Syoknya Eina Azman & Suami Berbulan Madu Di Maldives!
Pin it

Assalamualaikum semua Apa khabar di pagi isnin? Mood anum macam biasa la hari isnin kan hehe, ok hari nie nak sharing keindahan Maldives Ha.. biasanya bagi rakyat marhaen seperti kita hanya mampu bermimpikan bulan madu paling jauh pun ke Pulau Bali sahaja, tapi lain pula ceritanya dengan E…

Read more
#Throwback Artis Lelaki, Dulu & Sekarang
Pin it

Assalamualaikum Anum pasti ada antara anda yang tidak pernah terbayang untuk melihat wajah-wajah selebriti ketika masih muda, kan? Yang anda tahu hanyalah wajah mereka yang kacak dan digilai wanita. Jadi, apa kata kita lihat wajah 10 orang selebriti yang dipilih ketika muda selepas ini ya! …

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #93
Pin it

Assalamualaikum semua Perkara biasa kalau dilihat di Instagram, macam-macam jenis orang boleh kita lihat. Dari yang nak jadi ustaz atau ustazah sampailah kepada mereka-mereka yang ingat diri tu sangatlah suci sampai tak boleh ditegur.Mari lihat beberapa jenis orang yang paling annoying di Inst…

Read more
Wordless Wednesday #125
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description    Top 10 Selebriti Wani…

Read more
Bila Gangster Nak Jadi Pelakon, Huru-Hara Semua Benda!
Pin it

Assalamualaikum semua Nak tahu tak macam mana bila seorang gangster vateran jadi pelakon popular. Hehe. Macam mana pula tu kan? Anum pun pelik bila dengar pertanyaan begitu dari seorang kawan. Bertambah pelik bila rakan iols tu kata gangster tersebut adalah Awie. Eh, bila masa pula Awie ubah…

Read more
Awal, Scha & Lara Alana Di Perth, Australia
Pin it

Assalamualaikum semua Selamat hari Isnin hari yang paling malas ek Anum memang x berapa ada mood, ye la semalam semester baru dah bermula so balik dari class dah penat kan Hari ini just nak share gambar couple n babynya bercuti  Comelnya si Lara nie  Sweet sangat mereka berdua, Anu…

Read more
Alif Satar Kini Sah Suami Kepada Sha Dila
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini just nak share gambar Alif Satar  Selain mas kahwin bernilai RM80, Alif Satar turut memberi wang hantaran sebanyak RM19,000 beserta 5 dulang hantaran. Pengantin perempuan membalas dengan 7 dulang hantaran.  Comel sangat pasangan nie. Anum x berapa minat san…

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #92
Pin it

Assalamualaikum semua Just for share.. 1.    If you feel complete, you don't have to show off 2.  Proses mendidik anak bermula sebelum kita kahwin dalam mencari pasangan yang beriman dan bertaqwa 3.  Macam mana suka pun kita dengan seorang lelaki yang nak kahwin dengan kita. ALWAYS h…

Read more
Wordless Wednesday #124
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Moning On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description    We smiled when we wer…

Read more
7 Cara Untuk Tingkatkan Keyakinan Diri Dengan Semulajadi & Percuma
Pin it

Assalamualaikum semua Ini cadangan kami untuk anda para gadis di luar sana yang mahu meningkatkan keyakinan diri di dalam dunia yang penuh dengan cabaran & pancaroba — juga jejaka kacak untuk ditawan. 1. Amalkan Pemakanan Sihat (Serius?) Ya, kami serius. Dengan mengamalkan makan bua…

Read more
Ada Apa Dengan 7 Lukisan Ernest Zacharevic Di Ipoh?
Pin it

Assalamualaikum semua Topik kali ini lebih ‘menggoda’ dan langsung tidak melibatkan kolestrol okay? Ia lebih berseni, bermakna dan abstrak. Apa lagi kalau bukan 7 lukisan karya Ernest Zacharevic. Tapi, apa yang menarik sangat dengan lukisan jalanan tersebut? Ini pula Evolution. Kreatif kan…

Read more