Campaigns

Aug 25, 2014

Saya suka Baby

Assalamualaikum semua
Selamat hari Isnin
Comfirm hari ini ramai yang punyai perasaan malas kan
sama la kita, Hari ini Anum just nak share gambar2 bersama
Anak adik Anum , jom kita layan 
 
Last week beraya ke rumah adik Anum @ Bandar Baru Sg Buloh
Sampai2 Baby Arissa tengah sedap tido
 Sejam kemudian dia dah bangun , terus hubby angkat dia, geramnya mata bulat
  Ini la adik Anum, dah jadi ibu pun dia..pipi baby ikut mak dia nie
Bangun2 terus nak bermain,..
  Apa lagi selfie je la keja kami..
 Smile.. Baby Arissa senyum sebab tgk Upin Ipin cerita fav dia tue
  Smile.. Happy Sibling
 X habis2 berselfie ek
Last from us.. 
Share:

29 comments:

  1. salam kenal anum... sebaya ngan anak akak... rindu le kat dia ...

    ReplyDelete
  2. suka la tu baby ramai org layan dia..:D

    ReplyDelete
  3. Rindunya cium bau baby ..... wangi jak :)

    ReplyDelete
  4. comelnya....
    ambik berkat anum, moga ada rezqi buat anum pula, insyaALLAH, amin

    ReplyDelete
  5. Muka suami Anum ni lembut je kan....
    Insyaallah sampai masa nanti adalah rezeki...

    ReplyDelete
  6. Mrs & Scha: hehe insyaallah nanti rezeki anum plak

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak ada baby lah tu:)
    Seronok bila dah ada anak tau.

    ReplyDelete
  8. seronoknya ada baby..memang kena gomol je la kan..hee

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum anum.. comelnya anak buah ~~~

    ReplyDelete
  10. ada anak sendiri lagi best tau anum, leh geget suka hati kita ! hehhe

    ReplyDelete
  11. arissa.......aunty x jumpa lagi.........comel mcm mama dier ...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum