Campaigns

Aug 19, 2014

# Hari Raya 2014 # Open House

Riang Ria Raya 2014#2

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah masih diberikan kesihatan yang baik
Hari ini nak sambung entry Raya
Anum nak up gambar2 semasa Open House Rumah Anum
Jom kita layan
 Sebahagian ahli keluarga Anum yang datang
 Masa nie masih awal majlis belum bermula
 Tepat jam 2pm tetamu sampai
 Hadapan rumah Anum, saje set makanan letak kat luar kan
Bergambar bersama geng hiking 
 
 GPP dah sampai..
 Port Dalam memang semua ahli keluarga je la
 Ketibaan keluarga mertua dari Kuala Selangor 
 Sebahagian saudara-mara husband
 Sukanya semua
 Comel kan budak yang my hubby dukung cute sangat (anak kawan office tue culik jap)
 Selamat menjamu selera
 Dua orang ini anak buah anum
 Anak abg Anum dr Kuantan
 
Welcome to my home sweet home
 Antara sebahagian menu yang di hidangkan
 I love my mom so much
Tetamu terakhir ni, sebab kena tunggu adik ipar habis keja
 Terima kasih tak terhingga pada semua yang sudi 
memeriahkan majlis kami

14 comments:

  1. meriah....

    alhamdulillah..murah rezeki buat makan2 jamu tetamu dengan ikhlas...seronok tgk kawan2 sedare2 dtg kan...

    ReplyDelete
  2. Singgah petang..
    Alhamdulillah...semoga murah rezeki..:)

    ReplyDelete
  3. Lie & Nieyl: alhamdullilah semua berjalan lancar

    ReplyDelete
  4. Mama: berkumpul ramai2 memang best kan

    ReplyDelete
  5. Meriahnya... alhamdulillah semua berjalan lancar..=D

    ReplyDelete
  6. besar nya umah anum..besh kalau nak menjemput ramai2 ni kan.. :)

    ReplyDelete
  7. Amboiiii bersusun hidangan kat luar.
    Anum ada geng hiking. Awesome lah u ni.
    I ni x active outdoor activities pun:(
    Sedih pulak pepagi ni.
    Ok..chills nak start keje dah ni.
    Nanti sambung blogging lunch time.

    ReplyDelete
  8. Mrs, Aty & Nur: alhamdullilah semua berjalan lancar

    ReplyDelete
  9. bagus buat open house..meriah dapat kumpul ramai ramai..semoga murah rezeki anum&husband

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/