Campaigns

Aug 8, 2014

Riang Ria Raya 2014#1

ASSALAMUALAIKUM TUAN/ PUAN,
KAMI  INGIN MENJEMPUT TUAN/ PUAN SEKELUARGA 
KE RUMAH TERBUKA KAMI SEPERTI DI BAWAH:

TARIKH: 10 OGOS 2014
HARI: AHAD
MASA: 2PM-8PM
ALAMAT: NO.30, JALAN DC1/15
DESA COALFIELD
47000 SG. BULOH
SELANGOR DARUL EHSAN

RUMAH BERDEKATAN DENGAN PENJARA SG BULOH,
 (KALAU SESAT TUE CALL JE LA EK)

NO YG PERLU DIHUBUNGI: 017-2838680 (KUDUT) & 012-6574448 (ANUM)

DIJEMPUT SEMUA BAGI MEMERIAHKAN OPEN HOUSE KAMI
TERIMA KASIH 
 Lama rasanya x update entry
Sory sangat2 pada semua sebab Anum sangat2 Bz
Bz ngan tugas harian dan kehidupan...
Insyaallah by next week kita jumpa ya

Share:

44 comments:

  1. Salam Aidil Fitri Anum dan hubby, maaf zahir batin. terima kasih menjemput ke rumah terbuka anum. teringin nak pi :)

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri, Anum & hubby...
    InsyaAllah, kalau free time tu,leh juga datang, tq atas jemputan... :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas jemputan inie...
    saya dari Melaka , kalo tak ade aral melintang saya cuba datang yer ;)
    selamat hari raya maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah Anum.. kalo takder aral melintang kami sampai.. takut kawan2 husband nak dtg rumah jer ni

    ReplyDelete
  5. wahh! bestnye..nak gi laa..ehehehehe.. SelamaT Hari Raya kak.. Follower #730

    ReplyDelete
  6. in shaa allah num, banyak jemputan, sempat kami sampai le nnt eh

    ReplyDelete
  7. insyallah...best nie klu dapat join

    ReplyDelete
  8. Nay,Jueliza,Noura,NMO3 & kISAH: Terima kasih semua jemput hadir ya

    ReplyDelete
  9. Terimakasih Anum.. tapi jauh sangat tu Nurul nak gi :)

    ReplyDelete
  10. bestnye kalo dapat join..jauh..saya doakan semoga berjalan dgn lancar

    ReplyDelete
  11. wah!nieyl pun x sempat2 lagi nak wat open house..

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya anum. tak dapat nak pergi sebab husband keje.

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya Aidil Fitri :D
    Mohon Maaf Zahir Dan Batin.. :D
    Best nyer buat open house.. insyallah if tak de pape nak dtg la hehhee (muka tebal) :P

    ReplyDelete
  14. salam kenal..selamat hari raya :)

    kalau kat kuantan memang dh pergi ni..hehe

    ReplyDelete
  15. wahhh! teringin nak pergi Anum, tapi apakan daya jauh bebenor.. hehe.. moga berjalan lancar ya..:)

    ReplyDelete
  16. Mekasih Anum sudi ajak bloggers datang ke open house.

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Raya Aidilfitri Anum...Terima kasih untuk jemputan rumah terbuka tu....tapi jauh diseberang laut....hehe
    Semoga majlis berjalan lancar..

    ReplyDelete
  18. bestnyaaa...kalau dekat memang terjah nih..haha

    ReplyDelete
  19. Selamat Hari Raya.. wahh ini betul betul open house..

    ReplyDelete
  20. Wahh..bestnyer..Salam syawal ke-14 dan maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  21. Anum sonok yer buat rumah terbuka...best2...

    ReplyDelete
  22. Sori tak dapat dtg Anum...semalam pun ada open house jugak...

    ReplyDelete
  23. terlepas dah jauh pulak tu hihii..open dlm ni jer lah..

    ReplyDelete
  24. Terima kasih pada semua yang sudi hadir

    ReplyDelete
  25. salam raya anum
    maaf zahir batin sepanjang
    kenal di alam maya yea :)

    ReplyDelete
  26. Tihara: tue la kan kalau leh bersua kan best

    ReplyDelete
  27. salam raya,anum..kita punya la jauh nak gi rumah terbuka anum..

    ReplyDelete
  28. ala.. akak terlepas.. huhuhu.. tapi raya sebulan kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  29. terima kasih atas undangan tu Anum. tapi tak berkesempatan nak pergi sebab jauh :(

    ReplyDelete
  30. Salam aidilfitri anum... maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  31. alahai..da terlepas...kalo tak, bole jumpa pengantin baru ni..hihi...da dekat da sg buloh tu dengan damansara damai ni...selamat hari raya sis...

    p/s: rajin kan kami godek2 entry.. :p

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum