Campaigns

Aug 15, 2014

Riang Ria Raya 2014

Assalamualaikum semua
Hari ini ada masa terluang sedikit
so anum nak up picture raya
Jom kita layan
 Raya tahun nie Anum beraya di Temerloh, so malam raya kita buat rendang daging
 Kalau dah ada rendang comfirm nak ketupat palas.. ermmmmmm sedap2
 Sebahagian family Anum
 Gambar bersama Adik & Adik ipar (Baby comel)
 Lagi dan lagi
 Kalau di kampung Anum memang wajib lepas solat raya berarak rumah ke rumah
 Ikhlas dari kami, tahun nie kami pilih tema Hijau
 Raya kedua menziarahi kaum keluarga
 Lagi dan kami selfie je la keja kami
 Alhamdullilah Raya ketiga balik ke rumah mak mertua di Kuala Selangor
 Beraya di rumah officemate, cute sangat baby dia
 Selfie with mak mertua, hehehe
 Beraya ke rumah GPP (Ayang APC)
 Sabtu lepas jemputan Open House Officemate
 Beraya di rumah GPP (Mama Rayyan)
 Sabtu malam my mom sampai kl with nephew
 My Open House
 Alhamdullilah semua berjalan lancar
Semalam dah send back my mom & nephew
ini la gambar2 raya yang sempat Anum kongsikan dengan kawan2 alam maya
* hari ini ada jamuan hari raya di office.. makan lagi la kita *
Share:

39 comments:

  1. Salam Jumaat Anum..wow..meriahnya Raya anum.. best kan 1st time raya dgn suami..:)

    ReplyDelete
  2. wahh! havocnyaa rayaaa... tgok gmbr dh tw kemeriahan rayaaa cik anum sekeluargaaa...

    ReplyDelete
  3. Atiey, Noura & Redza: terima kasih semua

    ReplyDelete
  4. meriahnya raya anum...suka tengok gambar raya pertama.cantik tema hijau

    ReplyDelete
  5. wah!byk nyer gambar raya...
    tahun nie rata2 gambar semua amek dengan monopod..hihihi~:)

    ReplyDelete
  6. salam jumaat anum.. meriahnya raya Anum.. jeles tengok.. hu3

    ReplyDelete
  7. meriah sgt... ramai nyerr yg beretandang...
    yg sedap tgk rendang tue
    perghhh

    ReplyDelete
  8. Meriah nampaknye sambutan raya ni :)

    ReplyDelete
  9. Meriahnya raya best best best....aihhhh rindu ketupat palas...tahun ni raya kat johor so no ketupat palas...ada ketupat nasi yg 4 segi tu je huhu...

    ReplyDelete
  10. kak orang utara, memang ada ketupat palas memang sedapkkan :)

    ReplyDelete
  11. mama singgah sinj blogwalking pagi..

    selamat hari raya

    ReplyDelete
  12. uncle suka ketupat palas... nak nak ada serunding! woh!

    ReplyDelete
  13. waaa...meriahnya raya.... Alhamdulillah..raya mengeratkan semua yg lama tak jumpa....seronoknya .... masih dalam mood rayaaaa ... :)

    ReplyDelete
  14. Nurul,Tihara,Miss,Baby,Nor,Uncle & Cinta: alhamdullilah

    ReplyDelete
  15. Happy couple. Sedapnya ketupat palas tu anum. My feveret.

    ReplyDelete
  16. rendang daging dan ketupat palas. ni yang buat rasa nak balik kampung ni. hihihi

    ReplyDelete
  17. Meriah..bestnya sedara mara ramai.. sesekali berkumpul mmg happening la kan..=D

    ReplyDelete
  18. bestnya kalau dapat makan ketupat palas tu

    ReplyDelete
  19. Azhafizah: suka sangat ketupat palas

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum