Campaigns

Aug 5, 2014

Honeymoon @ Bali # 18

Assalamualaikum semua
Semua dalam mood raya kan
Sory sangat2 sebab dalam minggu nie anum bz sangat2
So memang x sempat nak singgah blog kawan2
Hari ini last nak up mengenai honeymoon 
Jom kita layan 
 Bangun pagi2 b/fast dah terhidang
 so kita makan dulu ya
 Nasi goreng kampung
 Roti Bakar
 Telor mata + Kentang goreng
Sos2 suka mentega  nie best
 Habis makan kami tunggu di lobi untuk
 Sementara tunggu Pak Ketut ambil kami
 Last Picture sebelum ke airport
 Sampai di airport Bali.. tempat merokok yang sangat terhad
 
Alhamdullilah selamat sampai di Malaysia
Memang best Honeymoon kami
Anum rindukan bali, di harap semua cerita yang Anum 
kongsikan dapat membantu kepada yang ingin
bercuti di Bali..
Last entry for Honeymoon.. nanti kita up entry Raya plak..
Share:

25 comments:

  1. tenkiu coz up entri cengini. senang tuk saya refer nanti. keke.
    verangan nk g bali jugak nih. :D

    ReplyDelete
  2. sgt membantu la klu nak g ke bali tuh...:)

    ReplyDelete
  3. nak tgk gamba raya plak!! hihi..

    ReplyDelete
  4. dah balik dah..best la honeymoon..
    pasni gambo raya yek...

    ReplyDelete
  5. appy honeymoon k cpt2 up entry raya ;p

    ReplyDelete
  6. aku pun rindu bali

    in shaa allah akan repeat bawak qausar sekali

    ReplyDelete
  7. mesti tak nak balik malaysia ni kan.hee

    ReplyDelete
  8. Tergambar keceriaan dan kegembiraan diwajah Anum dan hubby.. semoga bahagia selalu :)

    ReplyDelete
  9. Salam Anum.. wah! seronok betul baca N3 anum ttg Bali ni.. boleh dibuat rujukan nti bila ke sana..
    ops! salam lebaran ya sis, maaf zahir batin..:)

    ReplyDelete
  10. mmg kenangan manis dan terindah yg patut dikenang :)
    semoga sis juga cepat dikurniakan cahayamata.aamiin

    ReplyDelete
  11. moment yg pasti dikennag sepanjang hayat...

    ReplyDelete
  12. Bagus..bagus..limited kan lagi tempat smoking tu.

    ReplyDelete
  13. Entah bilalah OKje dapat gi Bali Num...seronok tgk gambar Anum

    ReplyDelete
  14. Ok.. Papaglamz stalk hanum smpi sini.. Besnye bercuti.. One will be.. Papaglamz follow di sini.

    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  15. bestnyer makan angin ;)

    Jemput join giveaway mudah CN ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/10/giveaway-cinta-by-cn.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum