Campaigns

Aug 4, 2014

Honeymoon @ Bali # 17

Assalamualaikum semua
So macam mane dengan Raya korang semua
Pasti banyak entry mengenai Raya kan
Anum pun ada banyak entry raya nak up tp
sebelum tue kena selesaikan dulu entry Honeymoon nie
Jom kita sambung lagi
sebelah malam Anum amik candle light dinner
  Dah siap semua kita snap gambar la kan
ok macam biasa menggunakan khidmat cameraman
kami pun apa lagi pose romantis la kan
Mr Hubby siap kasi bunga lagi (ala sweetnya)
Lakonan melamar,hehe (tp dah sah kan)
Jom makan bersuap plak
Giliran i suapkan u plak
Nie Mr Hubby kasi suprise gift
Anum pun memang ada suprise utk dia
selesai dinner kami pun lepak2
so dessert time
candle light dinner nie betul2 deco depan our pool
sweet x kami? hahaha
semua dah settle kita terjum kolam la kan
cantik kan deco utk candle light dinner nie
yang love nie fresh flower tau
sayang nak buang..rasa macam nak bawa pulang..
ok untuk makluman candle light dinner nie x termasuk
dengan harga villa nie, nie memang kami add on.
bayaran utk candle light dinner nie RM250.OO
memang nampak mahal tp utk sekali kan
memang kami nak merasa..
so lepas nie last entry mengenai honeymoon
pas tue kita leh up entry raya kan
sory sangat2 sebab dalam minggu nie memang 
x sempat nak blogwalking
bz sangat2, nanti anum buat kunjungan balas ya
Share:

16 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels