Campaigns

Aug 26, 2014

Foto Mahligai Mewah Bernilai US$30 Juta Milik Mendiang Robin Williams

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar Mahligai Mewah milik Robin Williams
Jom sama2 kita tengok
 Tengok gambar2 nie teringat watak yang dibawakan
 Tengok la kediaman mendiang
 Ruang tamu yang sangat mewah
 Wow kamar dia sangat best
Dapur pun cantik kan..
Walau apa pun yang terjadi hanya mendiang dan keluarga yang memahami situasinya 

Share:

32 comments:

  1. cantik. Sekarang dah jadi harta waris pula.

    ReplyDelete
  2. takde sape nak beli umh dia kan

    ReplyDelete
  3. perghh cntknye......mcm pic fantasi je...bestnye tgk hehe

    ReplyDelete
  4. dasyat betul mahligai dia ni..ruang bilik dia tu dah macam ruang rumah saya je..huhu

    ReplyDelete
  5. Mar: tue la kalau ada duit semua bleh

    ReplyDelete
  6. Kemewahan x mampu memberi kebahagiaan...huhu..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum anum...cantiknya rumah die...:)

    ReplyDelete
  8. Redza,Mama,Mas & Dalila: cantik kan

    ReplyDelete
  9. kemewahan tak menjamin kebahagiaan Num

    ReplyDelete
  10. Bilik dia luas..tapi simple je kan..tang dapur tuh..nieyl mmg suke..hihi~

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..salam kenal...selalu nampak nama kat blog kawan..

    ReplyDelete
  12. Hainom, Nieyl,Ros & Memmet: thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  13. Memang cantik Anum.. tapi tulah kan, kematian mendiang msh misteri...

    ReplyDelete
  14. Hai Anum! Akak Jm singgah sini dan follow uolls
    Terima kasih singgah d blog akak

    Harga 30juta!!! Ish ish ish tak terkata

    ReplyDelete
  15. Untung la sapa yang dapat harta dia hahahaha..

    By the way nanti send alamat.. nak send kad jemputan pada Kak NurZakiah terima kasih :D

    ReplyDelete
  16. Azhafizah, Scha & Cikgu: kan sangat awesome

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum