Campaigns

Aug 22, 2014

Celebrate Friend Birthday

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat
Hari ini nak up entry b'day plak
 Kami buat kejutan buat salah seorang kawan Anum, oooop yang tiup nie bukan b'day girl ok..
 haa ini la b'day girl  yang pakai tudung (Aidatul Marina) genap la umur dia 33 Tahun
 Bz sangat sampai kami buat kejutan pun masih bercakap phone
 Ok tiup la lilin ek (x lepas phone tue)
 Yang nie aksi kami macam biasa la gila bergambar
 Kejutan buat kat pantry office je, sebab alasan malas nak keluar
 selalu b'day girl kena ada sapu2 skit kek kan ala2 bedak gitu nasib kami x bawak tepung.. jom serbu....
 Makan la plak kita, ringkas je kami order pizza
 Smile,,, geng kami nie nama pun GPP kan (Geng Pecah Perut)
Last just for u Marina
Dengan ucapan
Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji, 
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.
Amin

*Sory hari ini memang x sempat nak singgah rumah kawan-kawan
Bz DAy*

Share:

27 comments:

  1. amin....
    seprize sgt kan...
    besday girl sure terharu

    ReplyDelete
  2. Nak tengok close view kek tu.
    Heheh ngade2 pulak.

    ReplyDelete
  3. NMO2,Nieyl,Nureen,Kopi & Nurashikin: hehe bff forever

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.. Seronok tengok GPP celebrate Marina's birthday.. Terasa keakraban you all.. Anyway Happy Birthday to Marina..

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday to Marina!

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday to marina..best kan ada kawan satu kepala..

    ReplyDelete
  7. Siti,Mar,Nurul,Tihara,Blog,Smartan,
    Ros & Mama: alhamdullilah semua kawan2 best

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Lahir buat Marina.
    Moga kuat dan sihat dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

    ReplyDelete
  9. hepy Bezday kawan! Mmg bizi sungguh tu

    ReplyDelete
  10. Happy birthday. busynya kawan akak tu, hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels