Campaigns

Jul 1, 2014

Reception Day Temerloh # 9

Assalamualaikum
Selamat berpuasa semua
Bulan Puasa ni kerja x banyak sangat
Macam mana kawan2 plak sama je atau ada perubahan?
Sedar x sedar dah masuk bulan july kan.. 
Ok hari ini nak up last entry my reception
Just sambung entry yang lepas, Outdoot shoot..
 nie last entry untuk my reception
  Muka Hubby tahan ngantuk (katanya x tido semalaman, cian dia)
 Antara banyak2 gambar yang shoot kat sini, bagi Anum ini adalah yang terbaik
 Ok jom kita buat2 tunggu Keretapi
 Lama dah menunggu nie, kami pun nak balik hehe
Dah sampai ek, apa yang sayangnya masa kami shoot kat cini satu gerabak keretapi pun x de, selalunya memang ada dan dapat la pengantin shoot kat gerabak
Tapi x pe walaupun x de gerabak Abg cameraman 
kami pandai cari lokasi yang best
Last dari Anum untuk tatapan semua... 
Terima kasih atas semua ucapan, doa untuk Anum
dan Hubby...InsyaAllah setiap doa 
yang korang berikan akan dimakbul oleh Allah.S.W.T, Amin
Ok next entry Honeymoon plak..hehe
Share:

53 comments:

  1. moga berkekalan hingga ke jannah anum,.salam ramadhan

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin baru sis...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum anum, selamat pengantin baru. haa lama gila tak jejak sini. heee cantiklah outdoor ni. akak sheila pun pernah buat kat sini. hehee singgah menabung volkswagen sini ~~~

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tengok entri honeymoon pulak :) pic semua puashati, pandai cari cameraman.

    ReplyDelete
  5. warna baju bila match dgn suasana outdoor jadi booommm tau anum. cantik.

    ReplyDelete
  6. hihi~ala..gerabak x nak bekerjasama..hihi~ semoga berbahagia hingga ke jannah anum..:)

    ReplyDelete
  7. Mrpolie,Sheila,Baby,Ayu & Nieyl: terima kasih semua

    ReplyDelete
  8. btw..cantik blog ni dah tukar blogskin ea..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. tahun ni berpuasa dan beraya berdua.. semoga berkekalan hingga je Jannah Anum :D

    ReplyDelete
  10. comel je muka excited time lempar bunga tu. hehe

    ReplyDelete
  11. gambar yang ada taburan bunga tu memang cantik Anum!

    ReplyDelete
  12. Jambatan keretapi style lama ni memang legend kalau buat photoshoot. Background yang terbaik.

    ReplyDelete
  13. Ros, Sylarius & Idzwa: suka nampak macam2 old2

    ReplyDelete
  14. Salam kenal Anum...

    Cantik2 gambarnya, warna pilihan baju pun cantik, tema kami raya tahun ni tu...:)

    Puasa baru 3 hari dah siap baju raya kan...hihi.

    Selamat berpuasa...dan tahniah ya atas perkahwinannya...

    Ikhlas, kak yus

    ReplyDelete
  15. Selamat berpuasa anum .... anum dah ubah blog address rupanya ... patutlah x boleh search yg dulu tu ... :)

    ReplyDelete
  16. Ni Ramadhan 1st as wife laa kan...best x?

    ReplyDelete
  17. mahal tak charge fotografer ni..?

    ReplyDelete
  18. Yus, Mia,Mama, Shalimar & Uncle: ada yang tanya mahal ke x boleh tahan harga dia, hehe thanks semua

    ReplyDelete
  19. cantik semua pic anum n ur hubby :)

    ReplyDelete
  20. Csntik baju....
    semoga berkekalan hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  21. memang cantik gambar2 kat sini anum... oohh rindu pulak waktu memula kawen dulu...hahahaha...

    ReplyDelete
  22. Semoga berbahagia hingga ke anak cucu kak anum! Cantiknya warna baju pengantin akak!! Suka tengok!

    ReplyDelete
  23. Angle cameraman anum ambil ni mmg cun la...

    ReplyDelete
  24. mmg cun setiap angle yg di shoot..

    ReplyDelete
  25. cantiknya semua gambar photoshoot outdoor anum

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. Cantiklah gambar akak... Jeles plak saya, hihi :-p.. Anyway, saya doakan agar akak dan suami kekal hingga ke Jannah..

    آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن

    ReplyDelete
  28. psstt..hubby org temerloh ke...la sekampung la dgn saye ha..temerloh gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hubby selangor
      anum org tloh
      la sekampung kita

      Delete
  29. Comel nya photoshoot akak, nampak natural pulak tu.

    // afifahaddnan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels