Campaigns

Jul 11, 2014

Honeymoon @ Bali # 8

Assalamualaikum semua
Hari ini kita bersambung lagi trip Honeymmon
Selepas b/fast Pak ketut ambil kami untuk shopping
Perjalanan di mulakan ke Agung Bali (Gift Shop) 
 Sampai-sampai amik gambar dulu
 Di Bali nie memang terkenal dengan gift shop yang besar2
 Tengok la action my hubby
 Gajah pun ada di depan pintu masuk
 Ok mari shopping nampak x kat tangan hubby 
tue kalau nk shopping mesti ada kira2
 Macam2 ada di sini harganya sangat la murah
 Niat nak cari T-shirt Hardrock ciplak tapi yang ada starbucks sahaja..
 Jom try masuk sini plak,
Sama x ngan gambar..hehe, selepas shopping 
pak ketut bawak kami ke GWK 
Tiket masuk GWK sebanyak 100ribu rupiah seorang, 
harganya jauh lebih murah kalau kita datang beramai
GWK ini terletak di bahagian selatan Pulau Bali, 
jaraknya agak jauh lebih kurang dari Seremban ke Kuala Lumpur.
 Tempat nie lebih kurang macam kita pergi batu caves
 ini la patung terbesar di bali bagi yang beragama hindu ramai la yang datang ke sini
 selesai jalan-jalan kami menonton tari kecak
 Kalau di Bali nie memang banyak tempat2 pelancongan 
yang mengadakan pertunjukan tari kecak 
 Mari kita memanjat anak2 tangga
 Sampai pun kat atas, patung nie belum siap sepenuhnya 
menurut kata pak ketut bila sudah siap nanti 
akan jadi patung terbesar di Bali
Last pict sementara menunggu pak ketut , 
next entry kita sambung lagi ok

Share:

24 comments:

  1. bali nie byk patung kan..hihi~
    pasnie nak berjalan mane lak anum?
    mcm best yea...

    ReplyDelete
  2. comelnya anum & hubby tu. lucu pulak tengok die posing gitu. haha

    ReplyDelete
  3. Shalimar,Aizu,Nieyl & Cik Asma: hehe jalan2

    ReplyDelete
  4. hehe..comel je korang dua ni tau..

    ReplyDelete
  5. time shopping souvenirs bestkan

    ReplyDelete
  6. mak aii besarnya patung tu..
    psstt: jgn lupa makan ubat ye sis.smga cepat sembuh aamiin

    ReplyDelete
  7. Bestnya jalan2....tapi part shopping tu confirm rambang mata kan hehe...

    ReplyDelete
  8. sedondon lagi.. kali ni biru pula... :)

    ReplyDelete
  9. terbaek.. cantik tmpt ni. bila la dpt g sana.. ermmm


    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  10. Azhafizah,Sue, Baby,Redza,Kopio,Mar,Uncle,Qaseh,Miss,Ros & Ejulz: thanks sudi singgah blog anum

    ReplyDelete
  11. Seronoknya Num....puas berjalan dengan Pak Ketut yek hehe...

    ReplyDelete
  12. Hainom: ye la kan sesekali bercuti

    ReplyDelete
  13. kat sini akak tak sampai lagi.. nampak macam best jer.. =D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels