Campaigns

Jul 10, 2014

# Holiday # Holiday 2014#3

Honeymoon @ Bali # 7

Assalamualaikum semua
Selepas puas dengan bergambar di Tanah Lot kami terus ke Jimbaran pula. 
Rata-rata dalam blog yang Anum baca mencadangkan 
untuk merasai pengalaman makan malam di retoran 
sekitar Jimbaran ini. Kata mereka pengalaman itu sangat berharga. 
Memang ianya sangat berharga sebab habis jugalah 
hampir RM200 untuk makan malam kami berdua di sana. 
Makanannya comfirm la seafood kan tapi suasananya 
memang menjadikan pengalaman itu sangat berharga. 
Sangat romantik rasanya bila berada di situ.
 Sementara menanti makanan sampai kena snap dulu...
 My hubby selalu happy itu la sebabnya Anum sayang dia...
 Gambar berdua mesti kena ada kan.. kenangan

ini la menu pilihan kami, di restoran nie 
anda boleh memilih sendiri apa yang hendak di makan

Udang wajib ada la sebab seafood kan

Nie sedap fisrt time try :)

Kangkung goreng

Nasi wajib ada kan.. hehe
 Ok semua menu yang di order telah sampai
 sukanya hubby kan, Jom kita makan lu sambil mengadap 
laut yang luas dengan bunyi hempasan ombak  yang kuat

Nampak x habis emua licin hahah itu tandanya sedap.. hehe
 Sebelum balik bergambar dengan barong 
 memek muka Anum bersama Barong, 
ok Anum stop kat sini dulu esok kita sambung 
next entry plak ok
see u.....

34 comments:

  1. Singgah pagi...
    ok x makanan die anum?
    barong tuh muke die menakutkan..

    ReplyDelete
  2. romantik suasana tempat ni..menu tu memang nampak sedap..licin habis pinggan ye

    ReplyDelete
  3. Sapalah tak sayang lakikan Num...

    ReplyDelete
  4. mahal tapi berbaloi jugak. romantik gitew.

    ReplyDelete
  5. romantiknya suasana.. api kuning2 gitu..

    tu apa ye?/ tiram ye?

    ReplyDelete
  6. Nieyl,Azhafizah,Redza,Hainom,Cik & Lyafrina: sangat sedap dan suka tempat nie

    ReplyDelete
  7. Mestila sayang kt suami kita anum..lagi2 baru kawen..hihi..

    ReplyDelete
  8. lauk nye cam nampak sikit je anum..

    ReplyDelete
  9. Mama & Mar: ye la kan siape x sayang kan

    ReplyDelete
  10. bleh tahan mahal jugak ek maknannya tapi nasib baik sedap

    ReplyDelete
  11. wahh romantik nya tmpt makan ni Anum.. suasana nya best je tgk.. tapi mahal jgk kan anum dlm rm200 tu..:)

    ReplyDelete
  12. Kopi & Atiey: mahal gak la tp tempat dia sangat best

    ReplyDelete
  13. tgh ari tgk plak menu2 ni haiiii perut terus berbunyi hihiii

    ReplyDelete
  14. kalau sdp tkpela berbaloi dgn hrga..huhuhu

    ReplyDelete
  15. Montana,Nuyui & Shalimar: betul2 sebab berbaloi

    ReplyDelete
  16. ehm mahal gak yerk... tapi tempat tourist ramai tentulah itu harganyer.. btw pengalamantu lagi mahal.. nanti kalua der orang bercerita bolehler kita menyampukkan...

    ReplyDelete
  17. seram nengok muka pakcik barong tu

    ReplyDelete
  18. Cho,Hans,Ros & Sue: ye la nama pun bercuti

    ReplyDelete
  19. makanan diorg lebih kurg kita punya makanan gak..serumpun kan

    ReplyDelete
  20. Ni makan tanpa nasi pun ai layan ni.. ;)

    ReplyDelete
  21. Mrs: best kan dgn suasana romantis

    ReplyDelete
  22. bestnye tempat yang sanggat romantik...tgk gambar pun dah nampak temapt yang menarik... nice vacation ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/