Campaigns

Jul 7, 2014

# Holiday # Holiday 2014#3

Honeymoon @ Bali # 4

Assalamualaikum
Anum sambung lagi entry ya, apa yang ada di  Kintamani udaranya sejuk sikit sebab ianya berada di kawasan tanah tinggi. Kami makan tengah hari di restoran yang terdapat di situ.   
  Beratur nak amik Nasi.Restoran ini menghidangkan menu buffet.
Bergambar di luar restoran

Sudah pastinya HALAL food
  Pak ketut yang sangat pemalu , kami ajak makan pun dia x mo, 
sengan katanya
 Jemput makan, Makanan di sini sangat la sedap
 Nyum2, ok Anum makan lu
Makan sambil mengadap Gunung Berapi yang sudah tidak lagi aktif.    
  Sangat cantik view dari sini
Terpengun dengan kecatikan 
 Ok apa lagi jom kita bergambar kenangan
 Wow indahnya dunia ku,,hehehe
 Tgk la gaya Hubby Anum nie..
 Happy life, lupa sekejap tentang semua masalah, kerja.. haha
Last picture, Ok stop kat sini nanti kita sambung next entry , 
ladang kopi yang terkenal di Bali

48 comments:

  1. Bestnyee...tenangkan...biasa tgk lautan terbentang luas...ni tgk gunung ganang,,,sejuk mata.

    ReplyDelete
  2. best nyer....
    nampak mcm sangat tenang..

    ReplyDelete
  3. Shalimar & Nieyl: sangat cantik dan tenang

    ReplyDelete
  4. Assalam..

    Saya singgah dan follow dari blog Kak Mia. Salam ukhwah fillah ;)

    ReplyDelete
  5. cantiknya tempat tu... kawasan pergunungan...

    ReplyDelete
  6. wow.. cantiknya pemandangan.. hemm.. nak komen sikit leh.. hee.. muka anum n hubby seiras lah..

    ReplyDelete
  7. Tenku: ramai yang cakap, insyaallah dan rasa bersyukur sangat

    ReplyDelete
  8. Mia, Aizu & Eira: tue la sejuk je kat atas nie

    ReplyDelete
  9. wow bestnyaaaa g hanimun ke bali... indah sangat view dia ye.. bertambah2 indah le bila pegi dengan suami kannnnn

    ReplyDelete
  10. Nora, Knor & Mama: betul tue sebab pergi dgn yang tersayang

    ReplyDelete
  11. wei..aku berkenan T-shirt hampa kat mana beli sempoi oooo

    ReplyDelete
  12. Montana & Tihara: hehe beli kat sane je

    ReplyDelete
  13. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Segmen Nak URL Blog #6 by Mialiana.com..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  14. cantiknya view volcano, kak pun dah sampai,,syukur..

    ReplyDelete
  15. Ya Allah sis cntiknya pemandangan kat ats tu..
    nape malew pula pak ketot..

    ReplyDelete
  16. Cantiknya view kat situ... :)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. nampak macam damai je.... berapa lama honey moon nih?

    ReplyDelete
  19. Jemput drop url blog @ Mr. Linky's - to ease blogwalking.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Memang cantik permandangan kat sini :)

    ReplyDelete
  21. Mesti best akak pergi bercuti d bali kan :-)

    ReplyDelete
  22. Nurul,Ejard,Nur,Cikgu,Azhafizah,Nuyui & Pokok: cantik kan view

    ReplyDelete
  23. beronok ronok nye die jenjalan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/