Campaigns

Jul 4, 2014

# Holiday # Holiday 2014#3

Honeymoon @ Bali # 3

Assalamualaikum
Hari ini sambung lagi entry honeymoon
Selepas tengok Barong Dance kami ke Kintamani pula. 
Dalam perjalanan kami singgah di kedai lukisan. 
Cantik-cantik dan geram-geram dibuatnya. 
Tapi Anum bukannya pandai nak nilai hasil art nie So, 
Anum lupakan saja hasrat nak membeli tu agar tak membazir. 
 Untuk pengetahuan korang semua sepanjang 
perjalanan kami banyak sangat
kedai-kedai lukisan & silver
Hasil seni mereka memang sangat cantik, 
hanya mereka yang tau menilai akan faham
kenapa harganya mahal2
 Tengok Hubby bergambar dengan salah satu lukisan yang sangat real
 Galeri lukisan ini tersangat la besar
 Cantik kan, apa kata korang!!

Last sebelum meneruskan perjalanan Hubby sempat lagi nk pose
Ok sambung next entry ya

48 comments:

  1. wwowow....byknye lukisan seksi2..kih3..NS pon xpndai nk menilai seni halus nii..

    ReplyDelete
  2. Shalimar: ye la kan hanya org seni sahaja yang tau :)

    ReplyDelete
  3. salam jumaat anum, sorry lama tak singgah sini sebab tgk kat bloglist macam xberupdate..rupanya dah tukar url dah..

    wahh sukenya tengok semua lukisan tu..awesome!

    ReplyDelete
  4. tengok cantik..memang suka..tapi nak menilai hasil lukisan seni memang tak pandai

    ReplyDelete
  5. disebabkan kite bkn org seni, so mmg kureng je rs nk g tmpt2 cmni. hihih.. btw, cntk2 lukisannya, real

    ReplyDelete
  6. Azhafizah,Kisah,Aizu & Redza: betul tp bagi anum lukisan dia memang cantik

    ReplyDelete
  7. hnya org sni pndai menilai kenapa hrga nya mahal..

    ReplyDelete
  8. Betul tu, hanya orang seni je yang pandai menilai hasil2 seni ni... kalau nurul pun tau tengok jelaa... hehe :) tapi memang cantik2...

    ReplyDelete
  9. amboi. bersakan sungguh akk kite nie pergi jalan yer.. apa juga peg sana xjalan2kan.. hehehe

    ReplyDelete
  10. sakan berjalan yea...ala..same la ngan nieyl pun..xtaw nak nilai seni..hahaha~

    ReplyDelete
  11. ada satu pic tu nampk nenen hahhaa..apa2 pon mmng cantik2 lukisan nya..

    ReplyDelete
  12. Waaahhhh...bestnya!!..mmg minat kita ni...cantik2!!

    ReplyDelete
  13. anum
    mintak share mcm mana anum tukar nama blog...
    nureen ada google n try buat tapi x bleh pon...

    ReplyDelete
  14. uncle ni kalau lepak kat galeri lukisan... berjam-jam pon tak perasan!

    ReplyDelete
  15. bestnya.... tengok lukisan ini..

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  16. Oh tidak..rindunya dengan Bali.

    ReplyDelete
  17. wahh banyaknye lukisan...seronok jgk kan jln2 tmpat orng

    Singgah dari segmen MIA LIANA.salam perkenalan.
    jemput join GA kad raya saya :)
    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/07/giveaway-kad-raya-by-ekinnuar.html

    ReplyDelete
  18. Aaa, serius cantikkk! Macam nak beli jeeee.

    ReplyDelete
  19. x pernah lg pi bali waa

    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

    ReplyDelete
  20. aii pengantin baruu jalan merataa sempoiiii

    ReplyDelete
  21. bestnya pergi honeymoon...
    Cikgu Faiz singgah dari segmen mialiana :)

    ReplyDelete
  22. bestnya teringin nak pergi
    done follow

    singgah dr blog kak mia
    www.opzzpinky.my

    ReplyDelete
  23. Wah.. Seronoknya...

    Salam ziarah dari blog kak mialiana...
    Selamat menunaikan ibadah puasa buat anda sekeluarga... Moga diberkati Allah selalu... (^_^)

    ReplyDelete
  24. cantik cantik...memg org yg tau menilai seni saja yg tau knp harga sesebuah lukisan tuh mahal

    ReplyDelete
  25. waaa...honeymoon sakan naaa...bwt follow sini #713

    http://aisyahambris.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia dan follow..selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  27. lukisan budak 3 org tu mmg nampak real...

    ReplyDelete
  28. Friends: thanks semua sudi singgah blog anum

    ReplyDelete
  29. woww.. teman suka tengok menda2 ni.. kalau ada peluang memang nak gi galeri lukisan macam ni

    ReplyDelete
  30. hanya org seni yg tahu menilai seni.
    say tgk semuanya cntik .hihi

    ReplyDelete
  31. bestnye honeymoon btw bw dari segmen mia liana http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. singgah pg sini..
    bestnyeeee bali...

    ReplyDelete
  33. kat sini akak tak singgah pun..sebab tak minat lukisan jugak..hehehe

    ReplyDelete
  34. sgtlah cntik dn menariknya

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/