Campaigns

Jul 3, 2014

Honeymoon @ Bali # 2

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung entry honeymmon 
Alhamdulillah.. sempat juga kami pergi ke tempat-tempat 
yang Anum nak sangat  pergi di Bali dalam 2 hari tu. 
Hari pertama sampai Bali dah malam. 
So kami hanya ada 2 hari penuh saja untuk berjalan-jalan di Bali.
Kenapa 2 hari nanti anum update ek..
Tempat pertama yang kami pergi ialah menonton  Barong Dance. 
Hubby bersama pak ketut (supir)
Tiket masuk untuk menonton Barong Dance ni 
ialah IDR 100K seorang (dalam RM30).
Pada Anum menariklah juga persembahannya.
 Tapi adalah juga pelancong-pelancong yang 
blah sebelum persembahan berakhir. 
 Sebelum persembahan ada la sedikit taklimat tentang apa itu Barong 
So dekat sini dah habis setengah hari, 
sebelum balik mesti beli gift kan..
bukan apa sekadar kenangan kita dah sampai tempat tue
hehe nanti kita sambung  lagi ok
Share:

50 comments:

  1. selamat berhoneymoon anum..

    ReplyDelete
  2. comelnya korang ni. baju & kasut same je. hehe

    ReplyDelete
  3. sweet la korang nie...
    Baju sama..kasut sama...:)
    ha..cepat2 sambung..nak baca lagi pasal bali...:)

    ReplyDelete
  4. teringin gak nk pegi cni tp blum ada rezqi....

    ReplyDelete
  5. Nureen & Cikgu: Insyaallah ada nanti planing awal

    ReplyDelete
  6. salam prkenalan, kali prtama tg blog ni, wah best bali, bila la bleh jejak kaki kt sana..:)

    ReplyDelete
  7. berani anum pegang patong tu? tak kena gigit ke?

    ReplyDelete
  8. Mar & Uncle: ahah barongan berani uncle sebab x idup haha

    ReplyDelete
  9. Rasa cam ada tengok kat tv Barong Dance... :)

    ReplyDelete
  10. wah sonoknya pergi bali.. xkesampaian lg nak ke bali nie.. hehe

    ReplyDelete
  11. best lah dapat gi honey moon...

    ReplyDelete
  12. Selamat berbulan madu
    Waiting : apa itu Barong dance...:D

    ReplyDelete
  13. sedondong baju merah i like la..

    ReplyDelete
  14. barong dance tu guano sis?
    sedondon pasangan pengantin ni..
    suka la..

    ReplyDelete
  15. Jemput tinggalkan jejak kat bahagian 'keep in touch '

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum anum...selamat berbulan madu yer...:)

    ReplyDelete
  17. Bestnya pergi Bali. Teringin nak pergi Bali. Akak, update lagi ek! Hehe

    ReplyDelete
  18. adoiii..dah banyak sangat dah orang citer pasal bali nie..bila lah aiii nak pergi jejak sana pulak..haha

    ReplyDelete
  19. seronoknya berhoneymoon kat bali...

    p/s anum saya dah check email...sy belum terima.lg details anum...nti.send ye details

    ReplyDelete
  20. Shalimar, Nor,Qaseh,Nur,Mas,Scha,Haura,Tihara,Julia & Mrs: nanti anum update apa tarian borong kan

    ReplyDelete
  21. bali mesti lah best :D
    with tari kecak nya pun XDDD

    singgah sini dari blog mialiana :D

    ReplyDelete
  22. singgah dan follow sini dari blog mialiana :))

    ReplyDelete
  23. bestnya..

    singgah sini dari segmen kak mia..:)

    ReplyDelete
  24. seronoknye hanimun.. :)

    singgah sini dari segmen sis mialiana :)

    ReplyDelete
  25. Shiro, Husna & Ika: thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  26. bestnyeee.. hee.. suka tengok Anum n hubby pakai kaler sedondon

    ReplyDelete
  27. bestnyeee.. hee.. suka tengok Anum n hubby pakai kaler sedondon

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum