Campaigns

Jul 24, 2014

# Holiday # Holiday 2014#3

Honeymoon @ Bali # 16

Assalamualaikum semua
tinggal beberapa hari sahaja nak beraya
macam mana persiapan raya korang semua?
Ok hari ini Anum nak sambung lagi entry honeymoon
Jom kita layan 
Selepas selesai berehat kami bercadang untuk shoot moment @ Villa
Semuanya tentang kami
Love
   Happy time
Thanks untuk semuanya my hubby
Suka sangat dengan design & deco Villa nie
Memang terbaik la Villa ni
Semua sudut kami snap tau
nie betul2 depan Villa
so apa lagi ....
  Depan Villa, kawasan nie betul2 kat kampung2
Sweet x kami.. hahahaa
Smile... bayar mahal nie kat cameraman so kena la layan kami pos...
Alhamdullilah bahagia sangat2
Last dari kami, dah habis pos so sekarang kami nak siap2 untuk dinner
rasa x sabar sebab dinner nanti ada suprise from my hubby..
x sabar nya.. nak tau x.. ok nanti kita sambung entry nie lepas Raya ek.

34 comments:

  1. romantik abessss....
    moga kekal bahagia hingga ke jannah

    ReplyDelete
  2. wah, bestnya. hehe. selamat berhoneymoon kak ^^

    ReplyDelete
  3. semoga berbahagia ke akhir hayat ye kak.. ;)

    salam kenal n follow sini

    ReplyDelete
  4. dua2 memang suka bergambor eh...sporting giler..

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah. Seronok berhoneymoon ya kak. Hehe. Dah nak dekat raya ni. Uhuuuu

    ReplyDelete
  6. Ni kira honeymoon sekali celebrate raya la ni kot? Hehe

    ReplyDelete
  7. amboii romantik sakan ye. hehe
    semoga bahagia selalu.

    ReplyDelete
  8. so sweet..i like..moment ni kena tunjuk kat anak2 nnt..

    ReplyDelete
  9. wohoo puasa dah nak abis.. masih cerita honeymoon.. :D

    ReplyDelete
  10. nice! smga bahagia hingga Jannah...

    ReplyDelete
  11. Eeee... ada gambar kena ciom!


    (Tutop mata dengan tangan tapi intai celah jari... hehe)

    ReplyDelete
  12. haha. sweet sangat niii. jeless. kikiki

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya
    salam kosong kosong

    ReplyDelete
  14. Besarnya villa ni.
    Mahal tak abang cameraman tu?

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/