Campaigns

Jul 23, 2014

Honeymoon @ Bali # 15

Assalamualaikum semua
Ok masih lagi entry honeymoon
orang sibuk nak raya anum x habis2 lagi
entry honeymoon ek.. x pe nanti entry raya
kita up lepas raya ek..Jom sambung lagi
ok dah siap jom
Masa utk swimming
 tau2 hubby dah swimming
 layan je la moment kami ek
 menyelam la konon, hubby memang ada camera waterproof
 ala silap pejam mata..hehe
  bleh tahan dalam gak pool nie, kalau anum memang tenggelam la
 gambar lagi
 break jap dahaga
 habis mandi kita santai2 la kan 
ok nanti jumpa entry lain plak ek..

Share:

32 comments:

  1. pic last undang kontrobesi! hikhik

    ReplyDelete
  2. Hainom & Aizu: hahaha x pe dah kahwin :)

    ReplyDelete
  3. HAi, Anum...
    Kalau nurul x mampu nak menyelam, mau tenggelam terus...
    Amboih, last2 tinggal baju je... hehehe ;)

    ReplyDelete
  4. amboi pic yg last tak tahan muahhaha..pandai anum berenang noh..ana tak geti..mau mkn air sedia2 huhuu

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. pic last paling ditunggu kot lepas mandi.. hahahaha

    ReplyDelete
  6. haha..gamba last tak tahan tu..

    ReplyDelete
  7. pic yg last tu sgtlah aummmmm..hehehehe..gurau2 je ye anum :)

    ReplyDelete
  8. Nor,Carlos,Mama &Sue: hahaha saje bakar line korang semua , x de la hahhaa jgn fk bukan2 k

    ReplyDelete
  9. best ada private pool macam ni.,

    ReplyDelete
  10. pic last kontrversi kak Anum. hihihi

    ReplyDelete
  11. nieyl paling takut menyelam la..stakat main tepi pantai tu mampu la nak g jejauh mmg idak laaa...

    ReplyDelete
  12. berhoneymoon sakan ye..siap nyelam2 lg

    ReplyDelete
  13. Eira,Ros,Nieyl & Knor: hahaha habiskan masa bersama

    ReplyDelete
  14. amboi gambo last tu..tanggal baju..hikhik

    ReplyDelete
  15. Anum jelosssss!... nie buat nak terus booking tiket nie..=D

    ReplyDelete
  16. Mrs & Nurashikin: hahah booking2 pastikan harga terbaik

    ReplyDelete
  17. Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
    Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

    ReplyDelete
  18. Anum, Seronok nya berenang.. romantik gitu:)

    ReplyDelete
  19. pic last tu..hhrrmmm..apakah?..

    ReplyDelete
  20. seronoknye honeymoon kat sini..relax je kat villa ni kan..suka gambar last tu.hiks

    ReplyDelete
  21. seronok nye honeymoon. kita in sha Allah kalau de rezeki dlm thn ni. tp tk sure lg.

    moga de rezeki.

    ReplyDelete
  22. Nor,Sue,Azhafizah & Afasz: Bali memang tmpt honeymoon terbaik

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels